Opinia Timisoarei

Tragedie. 2 tineri morti si unul ranit, dupa ce s-au izbit cu masina de un copac, nu departe de Timisoara. Foto

TIMISOARA. Grav accident de circulatie, duminica dupa-amiaza, aproape de Timisoara. O femeie de 27 de ani si un barbat de 28 si-a pierdut viata, iar soferul de 20 a fost ranit, dupa ce masina pe care o conducea s-a lovit violent de un copac in zona localitatii Bacova.

CITESTE SI: Se lucreaza la trecerea peste calea ferata de la Giarmata pe drumul largit la 4 benzi ce leaga Timisoara de Autostrada Vestului. Masinile vor circula pe o ruta deviata. Foto 

Au intervenit de urgenta pompierii, echipaje SMURD si ale Ambulantei, precum si politistii.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, a condus un autoturism dinspre localitatea Sârbova înspre Bacova, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un arbore.

În urma impactului au rezultat 2 decese, respectiv a unei tinere în vârstă de 27 de ani, a unui tânăr în vârstă de 28 de ani și rănirea șoferului în vârstă de 20 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentantii IPJ Timi.

Potrivit martorilor, tanarul de numai 20 de ani aflat la volan a depasit nu mai putin de 3 masini, iar in momentul in care a incercat sa revina pe banda sa de mers a pierdut controlul directiei, a iesit partial de pe carosabil, a prins pamant umed pe roti, a derapat si a intrat direct in pom.

Exit mobile version