Noutati :

Traficanti de droguri ridicati de politisti. Unul avea un kilogram de cannabis in bagaj!

10 iulie, 2014 - 07:08 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
0

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Caras-Severin si procurorii D.I.I.C.O.T. din Caras-Severin au prins in flagrant un barbat ce avea asupra sa 1 kilogram de cannabis si au descins la locuintele membrilor unei retele de trafic international de droguri.

Cel in cauza este banuit ca ar fi liderul unei grupari infractionale specializate in traficul international, distribuire si consum de droguri de risc.

Din cercetari, a reiesit ca drogurile erau procurate din Spania.

Politistii au mai desfasurat 11 perchezitii domiciliare in municipiul Caransebes, la locuintele a 6 membri ai gruparii, in urma carora au fost ridicate ustensile folosite la portionarea drogurilor si pregatirea lor pentru comercializare.

In baza mandatelor de aducere, cei 6 au fost condusi la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Caras-Severin, fata de care se efectueaza cercetari sub aspectul infractiunilor introducere in tara, distribuire si consum de droguri de risc si distribuire de substante cu efect psihoactiv. Totodata, au fost identificati si audiati 8 consumatori de droguri care se aprovizionau de la membrii grupului. La activitati au participat si politisti din cadrul B.C.C.O. Timisoara si ai Inspectoratului Judetean de Politie Caras-Severin. Actiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al DIPI.

Sursa: resita.ro

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor