Noutati :

Un traficant moldovean s-a prabusit cu deltaplanul plin cu tigari de contrabanda

19 mai, 2011 - 11:23 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
0

Un barbat inca neidentificat, cel mai probabil cetatean moldovean, a murit, joi dimineata, dupa ce motodeltaplanul pe care il conducea, neinmatriculat in Romania si plin cu tigari de contrabanda, s-a prabusit la cativa kilometri de raul Prut.

Motodeltaplanul s-a prabusit la 20 de kilometri nord de municipiul Galati, pe raza comunei Scanteiesti, situata in apropierea Prutului. Barbatul care conducea aparatul de zbor a fost gasit mort.

„Incidentul a fost anuntat prin numarul unic de urgenta 112 la ora 5.15. Echipele de intervetie au gasit pilotul decedat. Acesta conducea un motodeltaplan neinmatriculat in Romania. In momentul de fata se fac cercetari pentru identificarea pilotului, cel mai probabil cetatean al Republicii Moldova”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta, capitanul Eugen Chirita.

Surse neoficiale au precizat ca motodeltaplanul era incarcat cu tigari de contrabanda, aduse din Republica Moldova, care urmau sa fie comercializate pe piata neagra din Galati.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor