Noutati :

Trafic deviat! Tramvai Armonia, intepenit pe linii, spre Gara de Nord din Timisoara! S-a arcuit!

19 decembrie, 2016 - 12:49 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
4

TIMISOARA. A fost deviata circulatia tramvaielor dinspre Gara de Nord din Timisoara, dupa ce o Armonie a ramas blocata pe sine si s-a arcuit pur si simplu.

CITESTE SI: Coada uriasa in Piata Libertatii din Timisoara! Oamenii au venit cu sutele sa aduca PET-uri turtite contra tuia! FOTO! 

Incidentul s-a petrecut pe bulevardul Dragalina.

Reprezentantii RATT spun ca o echipa de interventie a fost trimisa la fata locului pentru a vedea ce s-a intamplat. Muncitorii incearca sa ancoreze garnitura pentru a o tracta in depou.

FOTO: Facebook.com/Seba TataruInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Vai si amar cand isi baga romanii nasul. Mesterul manole face tramvaie Armonia !

  2. Din păcate, aceste „Armonii” sunt încă un exemplu nefericit al felului în care Nicolae Robu risipește banii publici, bugetul orașului, pe tot felul de proiecte aiurite. Individul consideră că ar trebui să fie aplaudat pentru felul în care toacă banii Timișoarei, fiind mare amator de tăiat panglici sub luminile reflectoarelor (vă amintiți cum a blocat circulația pe podul de la Maria când a scos primele garnituri Armonia pe traseu?), dar nota de plată o achităm cu toții. Fostele tramvaie nemțești nu pățeau astfel de „blocaje” stânjenitoare când erau încă nemțești. Revenite la Timișoara de pe la Pașcani și Craiova se dovedesc a fi un eșec de proporții. Oare ce s-ar fi întâmplat dacă aceste tramvaie ar fi fost reabilitate aici, la Timișoara, în fabrica de tramvaie? Din păcate, nu avem cu să știm, fabrica respectivă fiind lichidată cu ocazia marii hoții a „privatizării”, care a devastat și orașul nostru. Nu așa se face privatizarea, lichidând intreprinderile, vânzându-e la fier vechi, concediind personalul și apoi „valorificând” terenul prin vânzarea către așa zișiii dezvoltatori imobiliari.

  3. stati sa vedeti cin se vor pune verzi toate semafoare si se mai scufunda si un vaporeto ce nebunie osa fie

  4. Si-acum vorba lui Robu: ,,Cine este de acord cu deraierea tranvaiului să dea Like cine nu să dea share”