Traditionalul Alai al Colindatorilor va invada centrul Timisoarei. Vezi care este traseul!

TIMISOARA. Marti va avea loc traditionala manifestare Alaiul Colindatorilor la care participa mai multe ansambluri folclorice care le va colinda timisorenilor aflati in centrul orasului.

Alaiul Colindatorilor va porni de la ora 11 de la Centrul de Cultura si Arta al Judetului Timis, se va intrepta inspre Consiliul Judetean unde va poposi pentru a colinda, apoi va pleca inspre Mitropolia Banatului si in Piata Victoriei.

La manifestare participa circa 600 de colindatori, printre care: Ansamblul folcloric „Banatul”, Fanfara „Pro Amicitia”, Ansamblul „Bujorul”, Corul Parohiei ortodoxe din Foeni, colindatori din Costei, Criciova, Ghiroda, Giroc, dubasi din Breazova, Sintesti, Tomesti, Romanesti, Mosnita Noua, Curtea, corul din Torac (Serbia) si multi altii.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...