Opinia Timisoarei

Tractoare de 300.000 de euro sub alerta europeana, gasite in TIR-uri care ar fi trebuit sa transporte… stofa. Captura valoroasa a politistilor de frontiera

Descoperire valoroasa facuta de politistii de frontiera. Doua tractoare, marca John Deere, in valoare de peste 300.000 de euro, ascunse intr-un TIR care ar fi trebuit sa transporte colete cu stofa, au fost gasite intr-o parcare, in judetul Arad, langa Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac.

CITESTE SI: Porneste licitatia pentru continuarea largirii la 4 benzi a drumului Timisoara – Dumbravita – Autostrada Vestului. Cand se va redeschide santierul

Cele doua tractoare erau ascunse intr-un autotren oprit intr-o parcare pe DN7.

”Soferului i-au fost solicitate documentele de insotire a marfii, conform carora automarfarul era incarcat cu mai multe colete de stofa. In urma verificarii semiremorcii, s-a constatat ca inauntru se aflau doua tractoare marca John Deere”, transmite Politia de Frontiera.

 

Politistii de frontiera au dispus verificari suplimentare, in cadrul carora s-a constatat ca mijloacele de transport figurau ca bunuri cautate pentru confiscare, alerta fiind introdusa de autoritatile din Italia chiar in ziua in care au fost descoperite.

Tractoarele, estimate la o valoare de peste 310.000 de euro, au fost confiscate, iar in cauza politistii de frontiera fac cercetari pentru infractiunea de tainuire.

 

Exit mobile version