Toyota ta este si Toyota mea! Vino sa vezi si sa testezi o multime de masini spectaculoase!

Modele off road 4X4 se vor avanta pe un traseu artificial cu grad mare de dificultate la Timisoara. Toti iubitorii de masini  iesite din tipare sunt asteptati la Caravana Toyota Experience 2010. Aceasta se va desfasura in 13 si 14 noiembrie in parcarea  Real din Calea Sagului! In premiera va fi prezentat modelul Toyota Auris Hybrid Synergy Drive - primul hibrid din clasa compacta. Evenimentul de la Timisoara cuprinde doua etape: condus preventiv si off road. In cadrul primei etape, reprezentantii Toyota vor explica individual fiecarui participant notiunile de baza ale condusului preventiv si felul in care noile tehnologii contribuie  la siguranta in trafic. De asemenea, vor avea loc demonstratii practice cu modelele Toyota Yaris, Auris si Avensis. In cea de-a doua etapa, vizitatorii vor putea descoperi performantele off road ale modelelor 4X4. Vor avea loc demonstratii practice cu modelele Toyota Rav4, Hilux si Land Cruiser 150, pe un traseu special amenajat, cu denivelari dificile. Timisorenii care vor merge la Caravana Toyota sambata si duminica vor avea ocazia sa faca test-drive-uri cu o multime de modele ale constructorului japonez. [nggallery id=112]

Modele off road 4X4 se vor avanta pe un traseu artificial cu grad mare de dificultate la Timisoara. Toti iubitorii de masini  iesite din tipare sunt asteptati la Caravana Toyota Experience 2010.

Aceasta se va desfasura in 13 si 14 noiembrie in parcarea  Real din Calea Sagului!

In premiera va fi prezentat modelul Toyota Auris Hybrid Synergy Drive – primul hibrid din clasa compacta.

Evenimentul de la Timisoara cuprinde doua etape: condus preventiv si off road.

In cadrul primei etape, reprezentantii Toyota vor explica individual fiecarui participant notiunile de baza ale condusului preventiv si felul in care noile tehnologii contribuie  la siguranta in trafic. De asemenea, vor avea loc demonstratii practice cu modelele Toyota Yaris, Auris si Avensis.

In cea de-a doua etapa, vizitatorii vor putea descoperi performantele off road ale modelelor 4X4. Vor avea loc demonstratii practice cu modelele Toyota Rav4, Hilux si Land Cruiser 150, pe un traseu special amenajat, cu denivelari dificile.

Timisorenii care vor merge la Caravana Toyota sambata si duminica vor avea ocazia sa faca test-drive-uri cu o multime de modele ale constructorului japonez.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.