Tragedie la Timisoara! Un tanar de 19 ani a murit, iar fratele si mama lui sunt in spital intoxicati

Drama intr-o familie din Timisoara! O banala mancare sau monoxidul de carbon de la soba  i-a  adus sfarsitul unui tanar si i-a bagat in spital pe fratele si pe mama lui. Nenorocirea s-a petrecut intr-o casa din cartierul Ghiroda. Politistii au inceput cercetarile, iar localnicii sunt in stare de soc. Din primele cercetari, criminalistii spun ca tanarul este mort de cel putin 12 ore, iar pe masa din bucatarie au gasit urme de ciorba de burta in farfurii. Mama si cei doi copii de 19 si 24 de ani, amandoi studenti in Timisoara, locuiau de mai multa vreme in gazda intr-o casa din Ghiroda. Cel mai probabil ieri, mama a facut de mancare, a pregatit niste ciorba de burta, apoi a servit masa si se pare ca la un moment dat i s-a facut rau. Asa ca, femeia s-a dus si s-a intins in pat sa se odihneasca crezand ca astfel isi va reveni. A adormit si nu i-a auzit pe cei doi copii cand s-au intors acasa de la scoala. Acestia au mancat si ei din bucatele pregatite de mama. In aceasta seara, cand s-a trezit, femeia a vazut ca unul dintre copii nu mai respira, iar celalalt era lesinat. A  iesit ingrozita in strada, smulgandu-si perii din cap si tipand de disperare. Vecinii au auzit-o si au sunat la salvare sa ceara ajutor. Medicii de pe ambulanta i-au transportat de urgenta la spital in speranta ca ii vor putea salva pe toti. Din nefericire, tanarul de 19 ani era deja mort. Fratele si mama lui sunt in stare grava. "A iesit afara, a venit la mine si a zis vino repede ca copiii mei is cazuti pe jos. Am intrat in casa, intr-adevar, unul dintre copii era cu fata in jos. L-am intos, nu mai respira. Celalalt inca respira, asa ca am chemat ambulanta. Ea era disperata, isi smulgea paru' din cap. Am frecat-o pe maini ca era inghetata. A venit salvarea si i-a luat pe toti la spital. A apucat sa mai zica numa ca o mancat ciorba de burta", a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro Vasile Suciu, vecinul femeii. Politistii spun ca este destul de greu sa-si dea seama ce anume a provocat tragedia. Din primele cercetari tanarul de 19 ani ar fi decedat de cel putin 12 ore. Cel mai probabil, moartea a fost cauzata de o intoxicatie cu monoxid de carbon de la soba din casa.  Au fost prelevate probe si din resturile de ciorba de burta gasite in locuinta, iar verdictul va fi dat de medicii legisti dupa efectuarea autopsiei. [nggallery id=114]

Drama intr-o familie din Timisoara! O banala mancare sau monoxidul de carbon de la soba  i-a  adus sfarsitul unui tanar si i-a bagat in spital pe fratele si pe mama lui. Nenorocirea s-a petrecut intr-o casa din cartierul Ghiroda.

Politistii au inceput cercetarile, iar localnicii sunt in stare de soc.

Din primele cercetari, criminalistii spun ca tanarul este mort de cel putin 12 ore, iar pe masa din bucatarie au gasit urme de ciorba de burta in farfurii.

Mama si cei doi copii de 19 si 24 de ani, amandoi studenti in Timisoara, locuiau de mai multa vreme in gazda intr-o casa din Ghiroda.

Cel mai probabil ieri, mama a facut de mancare, a pregatit niste ciorba de burta, apoi a servit masa si se pare ca la un moment dat i s-a facut rau. Asa ca, femeia s-a dus si s-a intins in pat sa se odihneasca crezand ca astfel isi va reveni. A adormit si nu i-a auzit pe cei doi copii cand s-au intors acasa de la scoala. Acestia au mancat si ei din bucatele pregatite de mama.

In aceasta seara, cand s-a trezit, femeia a vazut ca unul dintre copii nu mai respira, iar celalalt era lesinat.

A  iesit ingrozita in strada, smulgandu-si perii din cap si tipand de disperare. Vecinii au auzit-o si au sunat la salvare sa ceara ajutor.

Medicii de pe ambulanta i-au transportat de urgenta la spital in speranta ca ii vor putea salva pe toti.

Din nefericire, tanarul de 19 ani era deja mort. Fratele si mama lui sunt in stare grava.

„A iesit afara, a venit la mine si a zis vino repede ca copiii mei is cazuti pe jos. Am intrat in casa, intr-adevar, unul dintre copii era cu fata in jos. L-am intos, nu mai respira. Celalalt inca respira, asa ca am chemat ambulanta. Ea era disperata, isi smulgea paru’ din cap. Am frecat-o pe maini ca era inghetata. A venit salvarea si i-a luat pe toti la spital. A apucat sa mai zica numa ca o mancat ciorba de burta”, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro Vasile Suciu, vecinul femeii.

Politistii spun ca este destul de greu sa-si dea seama ce anume a provocat tragedia. Din primele cercetari tanarul de 19 ani ar fi decedat de cel putin 12 ore.

Cel mai probabil, moartea a fost cauzata de o intoxicatie cu monoxid de carbon de la soba din casa.  Au fost prelevate probe si din resturile de ciorba de burta gasite in locuinta, iar verdictul va fi dat de medicii legisti dupa efectuarea autopsiei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. vai ce nenorocire. fereasca d-zeu