Opinia Timisoarei

Tot nu vor sa poarte masca. Aproape 600 de amenzi date de politisti in magazine, mijloace de transport sau pe strazi, la Timisoara si in judet

TIMISOARA. Pur si simplu nu vor sa o poarte. Sute de oameni au fost sanctionati la Timisoara si in judet dupa ce au fost depistati ca nu aveau masca de protectie, asa cum cer masurile in actualul context al pandemiei de coronavirus.

CITESTE SI: Rutele ocolitoare anuntate de politie pentru localitatile intrate in carantina dimineata la ora 5.00 in Timis

Politistii au verificat 212 firme si 360 de mijloace de transport, dar au si legitimat peste 3000 de oameni intr-o singura zi.

In urma controalelor oamenii legii au dat 567 amenzi, in valoare de 150.350 de lei, toate fiidn acordate celor care nu au purtat masca de protectie.

Politistii vor continua controalele si in zilele urmatoare si recomanda cetatenilor sa pastreze distantarea fizica, sa poarte masca de protectie in toate spatiile unde este obligatoriu, precum si in mijloacele de transport si sa nu se expuna la riscuri.

Va reamintim, cei care nu respecta masurile individuale de protectie se pot alege cu amenzi cuprinse intre 500 si 2500 de lei.

Exit mobile version