Noutati :

Tot nu vor sa poarte masca. Aproape 600 de amenzi date de politisti in magazine, mijloace de transport sau pe strazi, la Timisoara si in judet

5 noiembrie, 2020 - 01:09 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: EVENIMENT
9

TIMISOARA. Pur si simplu nu vor sa o poarte. Sute de oameni au fost sanctionati la Timisoara si in judet dupa ce au fost depistati ca nu aveau masca de protectie, asa cum cer masurile in actualul context al pandemiei de coronavirus.

CITESTE SI: Rutele ocolitoare anuntate de politie pentru localitatile intrate in carantina dimineata la ora 5.00 in Timis

Politistii au verificat 212 firme si 360 de mijloace de transport, dar au si legitimat peste 3000 de oameni intr-o singura zi.

In urma controalelor oamenii legii au dat 567 amenzi, in valoare de 150.350 de lei, toate fiidn acordate celor care nu au purtat masca de protectie.

Politistii vor continua controalele si in zilele urmatoare si recomanda cetatenilor sa pastreze distantarea fizica, sa poarte masca de protectie in toate spatiile unde este obligatoriu, precum si in mijloacele de transport si sa nu se expuna la riscuri.

Va reamintim, cei care nu respecta masurile individuale de protectie se pot alege cu amenzi cuprinse intre 500 si 2500 de lei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 9comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. * tot nu vor sa poarte carpa

  • Corect

 2. În Germania de Vest după al II-lea război mondial americanii au făcut ordine rapidă în populația răvășită de război și decapitată de conducătorul lor care le-a spălat mințile prin aplicarea unor proceduri clare și amenzi foarte mari pentru cei ce nu se supuneau regulilor impuse pe timpul reconstrucției orașelor transformate în moloz după bombardamente. În timp de crize uriașe = război/cataclisme/pandemii/anarhii doar sistemele temporar dictatoriale/militare pot restabili ordinea. Și într-o gospodărie care a suferit un cataclism/incendiu/cutremur/molimă/etc. gospodarii proprietari nu-și vor mai permite temporar să ducă aceeași viață boemă ca înainte ci își va schimba total prioritățile, gândirea și activitățile => va intra într-un regim de avarie până la restabilirea normalității. Dar gloatele nu înțeleg până nu le ajunge cuțitul la os => vor îndura consecințele selecției naturale darwiniene care e necruțătoare și dureroasă iar această selecție se va face experimentând (ei sau cineva din familia sau anturajul lor) supraviețuirea într-un spital plin de molime la terapie intensivă în pielea goală, cu panică, cu scutece, cu perfuzii și mască de oxigen în loc de mască cu 1 leu purtată sănătos, în libertate și la timp pe stradă și în comunitate.

  • Ai înnebunit, nenică? Vezi că Văcărescu încă nu tratează Corona, poate te primesc și pe tine 😉

   • Măi prostovane, citește titlul articolului și încearcă să faci conexiunea cu ce am scris. Încearcă și mâine după un somn bun, când singurul tău neuron se va uita dimineața în oglindă să creadă că sunt doi. Apropo de „nenică”, folosește-ți regionalismele astea holtenești în altă parte.

 3. Oameni normali la cap logic ca nu poarta masca garcea nu stie ca nimeni nu iti poate lua dreptul de a respira si incalca o serie de legi si articole din drepturile omului dar garcea cu 2 neuroni ce drac sa stie toti sant soplapolla

  • Nu iti interzice nimeni sa respiri, esti foarte redus mental daca inca preferi sa crezi in inorogi si zane cand pandemia este in curs la nivel global. Drepturile tale se sfarsesc unde incep dreturile mele cum ar fi : dreptul la sanatate si spatiul personal. Daca nu porti masca si treci pe langa mine mi-ai jignit dreturile si meriti amenda. Din cauza celor ca tine s-a extins asa vertiginos virusul asta, refuzi sa faci minimul necesar si iti cauti scuze ca esti un nespalat/a.