Noutati :

Tot mai multi bolnavi, ajutati! CCIAT si Centrul de Kinetoterapie si Masaj SRL au organizat un nou simpozion si o noua campanie pe teme medicale

15 octombrie, 2015 - 07:07 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Al treilea simpozion organizat de CCIAT si Centrul de Kinetoterapie si Masaj SRL a avut loc, la Timisoara. Zeci de cadre medicale, medici de familie, specialisti, kinetoterapeuti si tehnicieni maseuri au participat, si de dara aceasra, la prelegerea pe tema ” Recuperarea fizica si medicala in afectiuni reumatismale. Sclerodermia sistemica, la granita dintre specialitat

„Este al treilea simpozion din aceasta serie si este sustinut de domnul doctor Caraba. Suntem, de asemenea, in a patra campanie de constientizare si avem tot mai multi pacienti, avem si rezultate pozitive si ne bucuram. Grupurile vulnerabile pot apela in continuare la noi pentru servicii medicale”, a declarat Florica Chirita, directorul general CCIA Timis.

Odata cu simpozionul, debuteaza si a patra campanie de constientizare a beneficiilor kinetoterapiei si masajului. Astfel, cei care vor sa afle mai multe informatii despre cum pot beneficia de masaj si kinetoterapie vor primi indrumare la cortul special amenajat in fata Spitalului Judetean din Timisoara. Specialistii vor ramane pe platoul din fata spitalului pana duminica, 18 octombrie.

Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat, structura de economie sociala (SES) creata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in calitate de beneficiar al Proiectului “CASE –Competente Antreprenoriale SocialE”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, ofera servicii de fizioterapie, kinetorerapie si masaj terapeutic pentru adulti si copii.

De asemenea, Centrul sprijina grupurile vulnerabile formate din persoane din familii cu mai mult de doi copii sau familii monoparentale, persoane provenind din sistemul institutionalizat de protectie a copilului, femei in situatii de risc, persoane care au parasit timpuriu scoala, care locuiesc in comunitati izolate, care traiesc din venitul minim garantat, persoane cu dizabilitati sau persoane de etnie roma.

Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat are sediul in comuna Giroc, str. Neptun nr.3, tel: 0256-233950, e-mail: [email protected], www. kinetoklinik.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...