Noutati :

Topul liceelor din Timisoara, dupa mediile de intrare. Unde s-a intrat cu media 2,23?

19 iulie, 2016 - 04:35 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
4

TIMISOARA. Si anul acesta, batalia mare intre elevii care tocmai au terminat gimnaziul s-a dat pentru liceele cu specializarea Matematica-Informatica, insa, singura eleva cu medie de intrare la liceu 10 a ales sectia de Filologie a Liceului Pedagogic Carmen Sylva.

CITESTE SI: E gata repartizarea computerizata! Vezi la ce liceu ai intrat, in Timisoara si in judet!

Cu toate acestea, in topul liceelor cu cele mai mari medii de intrare, primul este Liceul Grigore Moisil, unde ultima medie de intrare la specializarea Matematica-Indormatica a fost 9, 31, in timp ce la Colegiul National C. D. Loga, la aceasi specializare, ultimul elev care a fost admis a avut media 9, 25. Pe locul trei in topul liceelor cu cele mai mari medii de intrare se afla Liceul Pedagogic Carmen Sylva, unde ultima nota de intrare la Mate-Info a fost 9, 17.

La polul opus se afla liceele tehnologice din Timisoara. Cele mai mici medii de intrare la liceu au depasit cu putin nota 2.

Pe ultimul loc in ceea ce primeste media de admitere este Liceul Tehnologic Transporturi Auto Timisoara, unde un elev a intrat cu media 2,23. Urmatoarea cea mai mica medie din judet este a unui elev care va studia, in urmatorii ani, la Colegiul Tehnologic Ion Mincu din Timisoara si care a obtinut doar media 2,29. Si la Colegiul Tehnic de Vest vor invata elevi care, in urma calcularii mediei de admitere la liceu, nu a reusit sa obtina mai mult de 2,37.

In judetul Timis, anul acesta, a existat o singura medie de medie de admitere de 10, iar eleva care a obtinut-o va urma cursurile la Liceul Pedagogic Carmen Sylva, la Filologie. Iar peste 50 de elevi au intrat la licee cu medii mai mici de 5.

DA CLICK  AICI SI VEZI ULTIMA NOTA CU CARE S-A INTRAT LA FIECARE LICEU DIN TIMIS, LA TOATE SPECIALIZARILE!

 

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Consultați mai bine lista cu mediile de admitere. Există și copii cu media de admitere 10 care nu se duc la liceele cu specializarea matematică-informatică.

  2. Nici nu e de mirare ca sunt licee fara absolventi cand au elevi ce intra cu media 2.. cu ce medie crezi ca vor iesi de acolo?
    Astia ar trebui dusi pe camp si pusi la munca.

  3. cum naiba poti sa intri cu media 2?! nu exista un minim necesar 5 sau 6? pai in conditiile astea nici nu mai trebuie sa faci clasele 1-8, mergi direct la liceu cu media 0…

  4. cum sa intri la auto cu 2,23 frate ???!!!! ce putin 4 …… parerea mea!