Noutati :

Topul liceelor din Timis. Unde sunt cei mai buni elevi, dupa procentul de promovabilitate la Bacalaureat, si unde n-a luat nimeni examenul

8 iulie, 2019 - 03:06 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. Imediat dupa afisarea rezultatelor la Bacalaureat 2019, Inspectoratul Scolar Timis a intocmit un raport al liceelor din judet in functie de notele obtinute de elevi la examenul maturitatii.

CITESTE SI: 3 medii de 10 curat la Bacalaureat in Timisoara si judet. Cine sunt copiii cu nota maxima la BAC

Astfel, potrivit inspectorilor scolari, singurul liceu din judet la care toti elevii au promovat Bacalaureatul este Liceul Teoretic Grigore Moisil din Timisoara, urmat in top de Colegiul National Banatean, cu o promovabilitate de 98,64% si apoi de Colegiul National C..D. Loga, acolo unde 98,56% dintre elevi au luat BAC-ul in sesiunea de vara.

Pe locurile 4 si 5 in topul liceelor se afla Liceul Teoretic William Shakespeare, unde 96,67% dintre elevii care au sustinut Bacalaureatul anul acesta au reusit sa promoveze, si Colegiul National Ana Aslan, cu o promovabilitate de 96%.

TOP 5 cele mai bune licee din Timisoara, dupa notele de la Bac 2019

Colegiul Grigore Moisil
Colegiul National Banatean
Colegiul National C. D. Loga
Liceul Teoretic William Shakespeare
Colegiul National Ana Aslan

La polul opus se afla Liceul Tehnologic „Petre Mitroi” Biled, unde niciun elev nu a reusit sa treaca Bacalaureatul, urmat de Liceul Tehnologic de Vest Timisoara si Liceul Tehnologic de Industrie Alimentara din Timisoara, care au o promovabilitate de nici 6%.

In sesiunea de vara a Bacalaureatului, in Timis s-au inregistrat trei medii de 10 curat. Doua dintre ele au fost obtinute de doua tinere de la Colegiul CD Loga si Liceul Pedagogic Carmen Sylva, in timp ce a treia a fost inregistrara la Lugoj, de catre un tanar care a absolvit Colegiul Iulia Hasdeu.

CITESTE SI: Bravo! Ei sunt elevii de 10 curat la Bacalaureat 2019 in Timisoara si in judet. Spre ce facultati se indreapta. Video

Promovabilitatea, in aceasta sesiune de Bacalaureat, in Timis, inainte de contestatii, este 64,64%.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Dar liceul Lenau ?!