Topul celor mai bune scoli din Timis, in functie de notele la Evaluarea Nationala 2015

TIMISOARA. Scolile de renume din Timis isi pastreaza stacheta sus. Topul celor mai bune unitati de invatamant din judet se confirma inca o data. Trei scoli din Timisoara ocupa podiumul in clamentul celor mai bune rezultate obtinute la Evaluarea Nationala.

Cele mai multe note cuprinse intre 9.90 si 10 au fost obtinute de elevii Liceului Pedagogic Carmen Sylva. 6 elevi din aceasta scoala au reusit sa obtina un puctaj aproape de maxim.

Si elevii Liceului Grigore Moisil au demonstrat inca o data ca sunt dintre cei mai pregatiti din judet. Una dintre cele trei note de 10 a fost obtinuta de o eleva a acestui liceu, iar alti trei elevi au luat nota intre 9.90 si 10.

O alta unitate de invatamant aflata in topul celor mai bune din judet este Scoala Generala numarul 16 din Timisoara. Doi dintre elevii acestei scoli au reusit sa obtina nota maxima, in timp ce alti doi au luat note mai mari de 9.90.

La polul opus se afla mai multe scoli gimnaziale din judet, ale caror elevi nu au reusit sa primeasca mai mult decat punctajul din oficiu. Cele mai mici note au fost obtinute de trei elevi din scolile din Faget, Banloc si Liceul de Arte Plastice din Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.