Topul celor mai apetisante posterioare!

Unele au fost inzestrate de la mama natura cu un bust generos, altele cu un posterior apetisant sau, cele mai norocoase, cu ambele. In galeria foto alaturata puteti vedea top zece al celebritatilor cu cele mai bombate fundulete.

Jennifer Lopez, Beyonce, Shakira, Kim Kardashian, Amber Rose, Rihanna, Jessica Biel, Christina Hendricks si Serena Williams sunt posesoarele celor mai apetisante posterioare.

Daca unele dintre ele s-au facut remarcate si datorita talentului lor, altele isi datoreaza celebritatea exclusiv posteriorului bombat. Intra la aceasta ultima categorie vedete precum bruneta Kardashian, Coco sau blondina Amber Rose.
Iata topul complet si galerii foto cu fiecare vedeta in parte

1. Jennifer Lopez


2. Beyonce


3. Shakira

4. Kim Kardashian

5. Amber Rose

6. Rihanna

7. Jessica Biel

8. Christina Hendricks

9. Serena Williams

10. Coco

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Opinia mea este ca aceasta „abuziv autointitulata” Opinia timisoarei, nu reprezinta opinia timisorenilor in adevaratul sens al cuvantului, si ca este o pierdere de vreme si resurse