Opinia Timisoarei

Top cele mai tari licee din Timis! Unde sunt cei mai buni elevi, dupa mediile obtinute la Bacalaureat 2018 si unde n-a luat nimeni BAC-ul?

TIMIS. Imediat dupa afisarea rezultatelor la Bacalaureat, Inspectoratul Scolar Timis a intocmit un raport al liceelor din judet in functie de notele obtinute de elevi la examenul maturitatii.

CITESTE SI: Avem un singur 10 curat la Bacalaureat 2018 in Timisoara. S-au afisat notele la BAC 

Astfel, potrivit inspectorilor scolari, singurul liceu din judet la care toti elevii au promovat Bacalaureatul este Liceul Teoretic Grigore Moisil din Timisoara, urmat in top Colegiul National C.D. Loga  cu o promovabilitate de 99,43% si apoi de liceul Teoretic Nikolaus Lenau unde procentul de promovare a examenului de Bacalaureat este, anul acesta 98,21%.

Pe locurile 4 si 5 in topul liceelor se afla Colegiul National Banatean din Timisoara unde 97,86% dintre elevii care au sustinut Bacalaureatul anul acesta au reusit sa promoveze si Liceul Pedagogic Carmen Sylva cu o promovabilitate de 96,50%.

TOP 5 cele mai bune licee din Timisoara, dupa notele de la Bac 2018

  1. Colegiul Grigore Moisil
  2. Colegiul C. D. Loga
  3. Liceul Nikolaus Lenau
  4. Colegiul National Banatean
  5. Liceul Pedagogic Carmen Sylva

In 3 licee din Timis, niciun elev nu a reusit sa ia Bacalaureatul

La polul opus se afla Liceul Teoretic Socrates din Timisoara, Liceul Tehnologic Trasporturi Auto Timisoara si Liceul Tehnologic Cristofor Nako din Sannicolau Mare unde niciun elev nu a reusit sa promoveze sesiunea de vara a examenului de Bacalaureat in 2018.

CITESTE SI: MH, GJ, OT, DJ, CS, AR, HD sau TM? De unde sunteti? Ce vrea sa afle acum pe Facebook primarul Nicolae Robu la Timisoara 

In sesiunea de vara BAC 2018, in Timis s-a inregistrat o singura medie de 10 curat. Aceasta a fost obtinuta de Diana Dehelean de la liceul Nikolaus Lenau din Timisoara.

Promovabilitatea, in aceasta sesiune de Bacalaureat, in Timis, inainte de contestatii, este 63,61%. Procentul este mai mic decat cel anul trecut, cand inainte de contestatii reusisera sa obtina medie de trecere 71,93% dintre elevii din Timis.

Exit mobile version