Top cele mai tari licee din Timis! Unde sunt cei mai buni elevi, dupa mediile obtinute la Bacalaureat 2017si unde n-a luat nimeni BAC-ul?

TIMISOARA. Inspectoratul Scolar Judetean Timis a intocmit un top al liceelor din Timis, in urma mediilor obtinute de elevi la examenul de Bacalaureat.

CITESTE SICat de frumoasa este eleva care a reusit sa ia singurul 10 curat la Bacalaureat la Timisoara! 

Astfel, potrivit Inspectoratului scolar Judetean Timis, la Colegiul National „C.D. Loga” Timisoara si la Liceul Teoretic ”Grigore Moisil” din Timisoara promovabilitatea a fost de suta la suta, cele doua licee aflandu-se, la egalitate, pe primul loc in acest top.

Pe locurile urmatoare sunt: Colegiul National Banatean Timisoara (98,15% promovabilitate), Liceul Teoretic „Bartok Bela” Timisoara (96,97% promovabilitate), Liceul Teoretic „N. Lenau” Timisoara (96,36% promovabilitate).

CITESTE SI: Schimbare neasteptata pe piata imobiliara la Timisoara! E singurul oras mare din Romania in care se intampla asta 

La polul opus se afla Liceul Teoretic Special ”Iris” cu promovabilitate de 11,11 la suta si Liceul Teoretic Socrates din Timisoara cu promovabilitate zero la suta, aici fiind prezent la exemanul de bacalaureat un singur elev si Liceul Tehnologic Agricol Ortisoara cu zero promovabilitate si nu niciun elev participant la aceasta sesiune a examenului de bacalaureat.

In judetul Timis, promovabilitatea la examenul de bacalaureat a fost de 71,93 la suta, fiind inregistrata o singura medie de zece, la o eleva a Colegiului National Banatean din Timisoara.

O eleva a Colegiului National Banatean Timisoara, Ansira Dinu, a reusit sa obtina singura medie de zece la examenul de bacalaureat, sesiunea de vara.

La examenul de bacalaureat, in judetul Timis, au fost inscrisi 4.191 candidati, 3.880 dintre acestia participand la examen. 311 nu s-au prezentat, iar opt au fost eliminati.

CITESTE SI: Test de rezistenta la impact sau ratare la oprire? Tramvai in probe la Timisoara! VIDEO 

Un numar de 1. 081 de elevi au fost respinsi, iar 271 au fost respinsi cu medii intre 5 si 5,99.

2.791 dintre elevii care au participat la examenul de bacalaureat, in Timis, au fost declarati admisi. Dintre acestia, 617 au obtinut medii intre 6- 6,99, alti 703 au obtinut medii intre 7 si 7,99, iar 851 au obtinut medii intre 8 si 8,99. De asemenea, 611 au reusit sa obtina medii intre 9 si 9,99. A fost o singura medie de zece, in Timis.

Promovabilitatea, in aceasta sesiune de bacalaureat, in Timis, inainte de contestatii, este 71,93 la suta.

Anul trecut, promovabilitatea in judetul Timis, la examenul de bacalaureat a fost 63,25%, inainte de depunerea contestatiilor.

 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Interesant ca a crescut rata celor care au luat examenul! Cu vreo 7-8%! S-au pregatit mai bine anul asta?

  2. Nu s-au pregatit mai bine, au copiat mai mult.