Noutati :

Toate scolile din Timisoara si din judet, unde vor fi sectii de votare, se inchid, timp de 3 zile

23 septembrie, 2020 - 02:52 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Nici elevii, nici profesorii nu vor merge la scoala, timp de trei zile, in preajma alegerilor locale ce vor avea loc duminica, in 27 septembrie.

Astfel, in perioada 25-29, adica de vineri pana marti, inclusiv, activitatea didactica in unitatile de invatamant in care vor fi organizate sectii de votare se va desfasura doar online. Decizia a fost aprobata de ministrul Educatiei si publicat in Monitorul Oficial.

„În această perioadă, activitățile didactice în unitățile de învățământ aflate în situația mai sus menționată se vor realiza conform metodologiei privind desfăşurarea activităţilor didactice prin intermediul tehnologiei şi al internetului, precum și pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, aprobată prin ordinul de ministru nr. 5.545/2020.

Procesul instructiv-educativ „față în față” va fi reluat în data de 30.09.2020, conform scenariilor aprobate de către comitetele județe/al municipiului București pentru situații de urgență, cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță și igienă sanitară”, transmit reprezentantii Ministerului Educatiei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...