Noutati :

Toate magazinele din Iulius Town Timisoara s-au redeschis. Sistem video online de verificare a gradului de ocupare si alte peste 40 de masuri de siguranta

16 iunie, 2020 - 04:34 PM
Autor: Redactie      
Categorie: UTILE
2

TIMISOARA. Prima zi după reluarea activității în Iulius Town Timișoara a trasat o nouă direcție pentru shopping, definită de precauție. Toate magazinele din proiectul mixt și-au reluat activitatea. Măsurile de siguranță includ de la acțiuni permanente de dezinfecție, implementarea unui program de traking în mall și sistem video online de verificare a gradului de ocupare, până la reorganizarea fluxurilor de acces, optimizarea calității aerului și purtarea obligatorie a măștilor.

În cele cinci mall-uri din portofoliul companiei IULIUS (Iulius Town Timișoara, Palas Iași și rețeaua Iulius Mall din Cluj-Napoca, Suceava și Iași), reluarea activității tuturor celor peste 1.000 de retaileri s-a realizat fără impedimente. Regula generală este responsabilitatea, atât din partea retailerilor, care s-au pregătit pentru desfășurarea optimă a activității și adaptarea la noul context, dar și în rândul clienților, care au respectat măsurile de siguranță și distanțare fizică. „Ne bucurăm să revedem mall-urile animate. Ne-am pregătit cu toții pentru acest moment și avem convingerea că prin toate acțiunile noastre și ale retailerilor putem să oferim publicului siguranța pe care o caută în acestă perioadă. Am intensificat în această perioadă comunicarea cu retailerii și am găsit înțelegere și susținere din partea lor, astfel încât procentul de redeschidere a spațiilor închiriate din cele cinci mall-uri din portofoliul IULIUS a fost de 100%. Mai mult decât atât, suntem optimiști pentru viitor, în contextul în care în următoarea lună avem peste 10 inaugurări de branduri internaționale, unele în premieră în regiunile în care suntem prezenți, care erau planificate pentru perioada în care am avut restricții. Continuăm să monitorizăm evoluția întregului context, astfel încât să operăm la parametri optimi”, a declarat Sebastian Mahu, Head of Asset Management IULIUS.

Pe lângă shopping, puncte de atracție au fost și parcurile încadrate în proiectele mixed-use din portofoliu, dar și terasele cu deschidere spre grădini. „Avantajul proiectelor noastre stă în conceptele mixte, care permit experiențe multiple, prin integrarea parcurilor cu suprafețe generoase și dezvoltarea la parterul clădirilor de birouri a unor funcțiuni complementare, cum sunt restaurantele, care dispun de terase amenajate înspre parc”, a adăugat Sebastian Mahu.  

Compania IULIUS propune un pachet de peste 40 de acțiuni de prevenire și măsuri de distanțare fizică implementate în rețeaua națională de mall-uri. Fluxurile de intrare/ieșire sunt reorganizate diferențiat, iar la intrare sunt termoscannere pentru monitorizarea temperaturii, covoare profesionale impregnate cu substanțe active, dispensere cu dezinfectant și personal instruit pentru a monitoriza respectarea normelor de siguranță. Accesul este permis doar cu purtarea măștii de protecție, iar la intrări sunt amplasate automate de vending cu mănuși, măști și dezinfectant.

Pentru menținerea distanțării fizice, este implementat un sistem de tracking, care permite raportarea densității în timp real, și acces video online pentru vizualizarea gradului de ocupare pentru mall și parc,  capacitatea lifturilor este limitată, fluxul pe scările rulante și fixe este diferențiat pentru urcare/coborâre, iar în zonele de așteptare există semnalistică ce evidențiază păstrarea distanței.

 Totodată, sistemul de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, fără recirculare. Se desfășoară acțiuni permanente de dezinfecție, iar zonele de contact direct, cum sunt mânerele ușilor, sunt securizate cu folie nanoseptică cu funcție de autocurățare. În plus, acțiunile de dezinfecție prin nebulizare se realizează săptămânal, fiind unul dintre cele mai eficiente procese, care acționează și pentru sistemele de ventilație. De asemenea, pentru o bună informare a clienților, pe toate suporturile media sunt afișate recomandările pentru vizitatori, care vizează respectarea măsurilor de siguranță și de distanțare fizică. Mesajele rulează și prin intermediul sistemului radio intern. Lista completă a măsurilor este disponibilă pe www.iuliustown.ro/siguranta.

 Măsuri de protecție au fost luate și pentru parcuri, acolo unde vor fi montate stații mobile de dezinfecție, iar băncile sunt dezinfectate în permanență.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Felicitari celor de la Iulius Mall implicati in implementarea masurilor de prevenire a infectiei cu SARS-Cov2! In timp ce mai marii nostri doctori (nu dau nume ca se stiu) ne invatau (si chiar ne demonstrau la TV) cum sa stranutam si sa tusim in haine (plica cotului), la Iulius Mall din Timisoara, pe ecranul acela mare, ruleaza informatia ca stranutatul si tusitul se fac in batista! DA, domnilor, IN BATISTA!!! Asa am invatat si in scolile de altadata! Nu ne umplem manecile hainelor cu secretii pe care ulterior le plimbam prin magazine, mijloace de transport sau pe strada!!! Nu vreau sa-mi imaginez si pusul hainelor in dulap, dup[ ce am tot stranutat in ele!!! In plus, citesc in articol despre „distantare fizica” – termen absolut corect fata de „distantarea sociala” vehiculata la nesfarsit in mass media, care inseamna cu totul altceva! Si, da, e o placere sa te plimbi prin parcul din Iulius town; mi-am adus aminte de vechile placute pe care scria „nu calcati iarba, nu rupeti florile” si am constatat ca acestea lipsesc cu desavarsire din acest loc! E un loc civilizat in care merita sa mergi sa te relaxezi! Precizez ca nu detin actiuni la companie si rar fac cumparaturi! 🙂

  2. Este foarte posibil ca ceea ce au fost aceste stabilimente de inventie americana care se cheama mal uri sau mol uri sa nu mai revina la situatia anterioara mult timp de acum incolo si nu numai la noi ci in toata lumea indiferent de ansamblul masurilor care s au luat sau se vor lua in viitor mai ales in contextul cresterii numarului de contaminarii si a crizei economice care inca e in stare incipienta,nici viata noastra nu va mai fi la fel.