Toamna lunga si calduta: 18 grade Celsius in noiembrie

Neasteptat de multe grade Celsius in termometre si vreme insorita. Asa isi face debutul luna noiembrie. Romania este traversata de un curent neobisnuit de cald pentru aceasta perioada a anului. Atat astazi, cat si maine, mercurul din termometre urca pana la 17-18 grade Celsius in Timisoara,  Arad sau Resita. De azi incepe vaccinarea antigripala. In aceasta perioada, virusurile misuna, iar spitalele sunt asaltate de pacienti cu viroze respiratorii. Potrivit medicilor, acum este cea mai indicata perioada pentru imunizarea antigripala, iar campania de vaccinare se desfasoara in toata tara. Copiii, bolnavii cronici si varstnicii isi pot face injectia gratuit, la medicul de familie.

Neasteptat de multe grade Celsius in termometre si vreme insorita. Asa isi face debutul luna noiembrie. Romania este traversata de un curent neobisnuit de cald pentru aceasta perioada a anului.
Atat astazi, cat si maine, mercurul din termometre urca pana la 17-18 grade Celsius in Timisoara,  Arad sau Resita.

De azi incepe vaccinarea antigripala. In aceasta perioada, virusurile misuna, iar spitalele sunt asaltate de pacienti cu viroze respiratorii.

Potrivit medicilor, acum este cea mai indicata perioada pentru imunizarea antigripala, iar campania de vaccinare se desfasoara in
toata tara. Copiii, bolnavii cronici si varstnicii isi pot face injectia gratuit, la medicul de familie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...