Noutati :

TMMATE 2012 a ajuns la a saptea editie in Timisoara. 900 de elevi din tara si strainatate au participat la concurs!

27 februarie, 2012 - 10:34 AM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Veniti din Serbia si Ungaria, din toate colturile tarii si de la scoli din intreg judetul Timis, aproximativ 900 de elevi au participat la a saptea editie a concursului TMMATE, care are loc an de an la Colegiul National „C.D. Loga”.

Weekendul trecut, Colegiul National „C.D. Loga” din Timisoara a gazduit a saptea editie a Concursului International de Matematica TMMATE, la care au participat elevi din clasele IV-XII.

Elevii au participat la probe de matematca structurate pe mai multe niveluri. Am reusit sa cream un concurs puternic, impresionant prin numarul de participanti si nivelul ridicat. Multumim Inspectoratului Scolar Timis, Facultatii de Matematica si Consiliului Judetean pentru sprijin. In organizarea concursului au fost implicati peste 150 de profesori de matematica din judetul Timis”, a spus Milin Tihomir, directorul Colegiului „C.D. Loga”.

Metodologia de concurs a cuprins variante de exercitii de un nivel ridicat, iar elevii de clasa a XII-a care au participat au regasit modele similare cu cele pe care le vor avea de rezolvatla examenul national de Bacalaureat.

Premiile acordate castigatorilor sunt carti, reviste, truse de geometrie si produse electronice in valoare de peste 10.000 de lei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...