Noutati :

Titularizare 2011: Bataie mare pe posturi la titularizare in Timis in acest an! Se asteapta sute de candidati dornici sa isi asigure un job in Invatamant

8 iunie, 2011 - 11:14 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Ca in fiecare an, lunile iunie-iulie aduc in prim plan examenul de titularizare al profesorilor. Dascalii care nu sunt inca titulari si doresc sa ramana in sistemul de invatamant, precum si tinerii absolventi de facultate care opteaza in aceasta directie se lupta si in acest an pentru unul din cele 46 de posturi scoase la concurs. Reprezentantii ISJ asteapta sute de canditati.

Cele mai multe posturi titularizabile sunt la disciplina de educator in limba germana, 12 asemenea norme didactice fiind scoase la concurs. Pe locul doi se afla cele zece posturi titularizabile la disciplina muzica instrumentala, dar care este impartita in mai multe specializari.

Celelalte discipline care au fost scoase spre ocupare, in Timis, contin unul, doua sau cel mult trei posturi titularizabile. La limba romana, candidatii se vor lupta pentru un singur post in Timis.

Niciun loc la matematica, fizica sau chimie!

Nicio sansa pentru cadrele didactice sau absolventii care doresc sa predea elevilor matematica, fizica sau chimia, pentru ca anul acesta nu sunt scoase la concursul de titularizare norme didactice la aceste discipline.

Perioada de depunere a dosarelor pentru examenul de titularizare va avea loc intre 14 si 24 iunie, la cele trei centre din judet: Colegiul Tehnic “H. Coanda”, Colegiul Tehnic “E. Ungureanu” si Grupul Scolar de Industrie Alimentara. Examenul va avea loc in 13 iulie.

“Inclusiv absolventii de studii superioare care doresc sa intre in invatamant trebuie sa-si depuna dosarele pentru titularizare. Chiar daca n-au luat inca licenta ei pot sustine examenul, numai ca vor completa dosarul cu adeverinta de licenta dupa ce o primesc”, a precizat Elena Boldea, inspector scolar general adjunct in cadrul Inspectoratului Scolar Timis.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...