Noutati :

Titu Bojin: „Primaria Timisoara este un pom bun de scuturat din punct de vedere al voturilor”

7 februarie, 2011 - 03:25 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
0

Titu Bojin, presedintele PSD Timis, spune ca partidul sau nu a pregatit nicio lista cu posibili candidati la alegerile locale din 2012 si nu a stabilit, cu certitudine, daca va trimite un candidat in cursa pentru CJT si nici pentru Primaria Timisoara.

PSD Timis, pe de o parte, si PNL+PC, pe de alta, vor face doua sondaje de opinie, separat, in perioada mai-iulie, iar in urma rezultatului sondajelor vor fi stabiliti candidatii pentru alegerile locale. „Sondajele vor fi facute de doua institute separate, iar fiecare institut va avea acces la datele primare ale celuilalt”, a declarat Bojin.

La nivel national s-a stabilit ca PSD va trimite candidati in 21 de judete pentru Consiliile Judetene, iar PNL va trimite candidati pentru alte 20 de judete la aceeasi functie. Potrivit aceleiasi intelegeri, PSD ar trebui sa dea candidatul pentru Consiliul Judetean Timis. Cu toate acestea, Titu Bojin spune ca lucrurile nu sunt stabilite in proportie de suta la suta si ca sondajele vor fi cele care vor stabili exact candidatii.

Chiar daca de la nivel central PSD-ului i-ar reveni candidatura la Consiliul Judetean, social-democratii nu scapa din vedere nici o posibila candidatura la Primaria Timisoara. „Nu exclud sub nicio forma candidatura la Primaria Timisoara, nu ne vom limita la CJT. Primaria Timisoara este un pom bun de scuturat din punct de vedere al voturilor”, crede presedintele PSD Timis.

Daca la nivel local, Nicolae Robu, presedintele PNL Timis, crede ca la alegerile locale din 2012 fiecare partid ar trebui sa mearga pe lista proprie, nu acelasi lucru il crede si colegul sau de alianta, Titu Bojin, presedintele PSD Timis. „Trebuie sa gasim posibilitatea de a merge pe front comun”, spune liderul PSD Timis.

Intebat daca exista varianta ca Uniunea Social-Liberala (PSD-PNL-PC) sa il sustina pentru un nou mandat la Primaria Timisoara pe actualul primar, Gheorghe Ciuhandu, Titu Bojin a exclus aceasta varianta. „Nu se pune problema sa il sustinem pe domnul Ciuhandu pe Primaria Timisoara. Deocamdata, noi avem candidati proprii. Am inteles ca exista discutii de alipire a PNTCD cu PNL, asa ca intre partidele istorice, sa se sustina reciproc, insa aceasta este treaba dansilor”, a mai precizat Bojin.

Cu toate acestea, Bojin a recunoscut ca cel mai bine se situeaza in sondaje Gheorghe Ciuhandu – la Primaria Timisoara si Constantin Ostaficiuc – la Consiliul Judetean Timis.

Constantin Ostaficiuc, despre USL: nimic nou!

Intrebat ce crede despre noua Uniunea Social – Liberala, Constantin Ostaficiuc, presedintele PDL Timis, spune ca aceasta nu este tocmai noua, deoarece si pana acum, aceste partide, au conlucrat.

„Nu stiu cat este de noua aceasta alianta, de fapt se consfiinteste ceea ce stiam. Asa cum este normal, aceasta alianta se prezinta pe fata. Pana acum a stat ascunsa in diferite unghere. Nu are ce sa se schimbe foarte mult pentru ca si pana acum au lucrat impreuna. Am vazut ca au si un program foarte bun: jos Basescu si jos PDL. In afara de aceasta, nimic”, a declarat Constantin Ostaficiuc.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...