Opinia Timisoarei

Titlul de la Timisoara CEV Satellite ramane in… Germania!

TIMISOARA. Cea mai importanta competitie de volei pe plaja din Romania s-a incheiat sambata seara in Parcul Rozelor. La fel ca in prima editie, cand finala mare a fost adjudecata de o echipa germana (de altfel si locul secund) si in acest an, aceeasi tara avea sa isi adjudece mult ravnitul trofeu.

Finala mica a fost extrem de intensa si a avut o desfasurare echilibrata. Polonezele Gruszczynska / Strag au revenit de la 0-1 la seturi, castigand mansa secunda dupa un adevarat maraton dar 29-27 (!) apoi si setul decisiv, 15-7, in fata letonelor Kravcenoka / Graudina.

Finala mare a fost si ea demna de un meci cu titlul pe masa. Gemenele austrice Nadine si Teresa Strauss au inceput mai bine, adjudecandu-si mansa de deschidere, la limita, 21-19. Perechea Kin Behrens / Nadja Glenzke din Germania a revenit in setul secund, 21-13 a inpins partida in decisiv, unde s-a impus clar, 15-8.

Astfel, dupa ce anul trecut germancele Katarina Schillerwein / Cinja Tillmann s-au impus din calificari, acum titlul merge tot in Germania datorita perechii Kin Behrens / Nadja Glenzke.

Daca in timpul turneului dotat cu premii de 7.500 de euro nu multa lume s-a inghesuit pe cocheta baza de volei pe plaja, iata ca, la finala, tribunele au fost neincapatoare, atmosfera fiind una de mare turneu.

 

Exit mobile version