Noutati :

Tiroliana, saritori, cataratori si peisaje de poveste. Se redeschide Parcul de Aventura din Nadrag, in Timis

22 iunie, 2019 - 10:37 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: TURISM
1

TIMISOARA. Un loc parca desprins din basme, cu paduri nesfarsite si ape repezi. isi asteapta vizitatorii, si in aceasta vara.

Parcul de aventura de la Nadrag este pregatit sa ii primeasca pe cei dornici de senzatii tari, incepand de duminica, 23 iunie. Pe langa peisajele de vis de la poalele Padesului, turistii se vor putea bucura de experiente unice.

Parcul de aventura Nadrag este amenajat pe o suprafata de 1,5 hectare, pe culmea de la iesirea din localitate, in Poiana Negri. Zona dispune de sase trasee, cu 64 de elemente suspendate: traversari, saritoare, platforme, caţaratori. Sunt trasee atât pentru copii, cât si pentru adulţi, cu diferite grade de dificultate, iar pe fiecare dintre rutele amenajate turistii se vor putea da cu tiroliana.

Parcul a fost deschis publicului iubitor de aventura in 29 iulie 2018, iar de atunci a primit, duminica de duminica, aproximativ 200 de oameni dornici de adrenalina.

Zona de aventura a fost realizata cu fonduri de la bugetul local, valoarea investiţiei fiind de 250.000 de lei. Din acesti bani au fost achizitionate si 40 de echipamente de securitate.

 



Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Mr dr Popescu Mihai Claudiu poate ii explica soției învățătoare cum petrece el timpul prin București