TIR in flacari in apropiere de Timisoara! Incendiul a fost imposibil de oprit. FOTO si VIDEO!

Un TIR incarcat cu pachete cu cereale a luat foc aproape de Timisoara, pe drumul spre Sanicolaul Mare. Chiar daca mai multi soferi au sarit in ajutorul celui care conducea autotrenul, nu au reusit sa faca mare lucru pentru a domoli valvataia.

Soferul TIR-ului incarcat  cu pachete cu cereale si-a parcat masina intr-un loc special amenajat pentru autocamioane, in apropiere de Dudestii Noi. Se afla in cabina si vorbea la telefon cand a observat ca TIR-ul este invaluit de un fum gros. A sarit jos in ultimul moment, inainte sa fie inconjurat de flacari. Ceilalti soferi aflati in parcare au incercat sa-l ajute sa stinga flacarile, dar acestea s-au inaltat rapid pana la doi metri si au fost imposibil de domolit cu mijloacele pe care oamenii le aveau la indemana.

Pompierii au intervenit cu doua autospeciale si au stins focul, dar TIR-ul a fost distrus in totalitate de incendiu. Cel mai probabil, flacarile au pornit de la un scurtcircuit.

Colegii soferului al carui TIR a fost cuprins de flacari spun ca omul pare urmarit de ghinion, pentru ca nu demult un alt autotren pe care-l conducea a fost deasemenea distrus in totalitate, intr-un accident.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.