Noutati :

Tinerii inovatori, sprijiniti de CCIA Timis sa devina antreprenori de succes. Ce li s-a pregatit?

20 ianuarie, 2017 - 02:52 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de unic partener oficial in Romania al Programului CLIMATE-KIC pentru perioada 2014-2020, anunta organizarea editiei 2017 a Climate-KIC Journey – cea mai mare scoala de vara din Europa de inovatie si antreprenoriat.

The Journey este o scoala de inovare climatica, cu durata de 3 sau 5 saptamani, care reuneste tineri, studenti si profesionisti din intreaga lume. De la validarea unei idei pentru intelegerea pietei, structurarea unei afaceri si construirea unei echipe multinationale si multidisciplinare, participantii sunt pregatiti sa intre in lumea antreprenoriatului.

The Journey le ofera instrumentele necesare pentru a se ralia efortului global de a gasi solutii la schimbarile climatice si pentru a deveni antreprenori.

The Journey ofera tinerilor cunostinte teoretice, politice, sociale, economice privind schimbarile climatice dar si abilitatile antreprenoriale care sa le permita sa creeze, impreuna cu oameni dintr-o gama larga de medii sociale, un model de afaceri viabil.

Lectorii sunt profesori universitari, specialisti, inovatori, oameni de afaceri cu experienta si cariere de succes.

Solicitantii pot alege locatia si pot opta intre programul de 3 saptamani sau programul de 5 saptamani.

Termenul limita de depunere a cererilor este 15 februarie 2017, iar participarea este gratuita!

Detalii despre program sunt disponibile pe pagina web evenimentului.

Informatii suplimentare si inscrieri de participare la tel. 0372-185286, e-mail: [email protected], Cristina Badulescu – coordonator CLIMATE KIC / CCIAT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...