Noutati :

Tineretul Liberal din Timisoara si-a ales liderul: Andrei Stanus este noul presedinte al TNL Timisoara

19 ianuarie, 2013 - 02:22 PM
Autor: Anonim      
Categorie: POLITIC
0


Tinerii liberali si-au ales persoana care sa-i reprezinte si sa-i conduca in perioada 2013-2015. Iata care sunt principalele directii ale noului presedinte!

Alegerile au avut loc vineri, 18 ianuarie, la Casa Tineretului din Timisoara, in cadrul Adunarii Generale a TNL Timisoara. Totodata s-a ales si Biroul Politic Municipal TNL Timisoara si delegatii pentru Conferinta Judeteana a TNL Timis din 9 februarie.

In competitie s-au inscris trei tineri: Claudiu Chira, de 28 de ani, Miroslav Stanici, de 27 de ani, si Andrei Stanus, de 25 de ani. Sustinatori au fost cei 360 de tineri, membri ai TNL Timisoara si CSL Timis. Din partea „seniorilor”, la alegeri au participat tinerii liberali Cristian Busoi, europarlamentar, Dan Diaconu, viceprimarul Timisoarei, Marian-Constantin Vasile, vicepresedintele Consiliului Judetean Timis, Ciprian Bogdan, consilier local si director al Spitalului Judetean din Timisoara, toti avand pana la 35 de ani si trecut liberal inceput chiar in randurile organizatiei de tineret.

La conferinta de alegeri au luat parte si senatorii Ben-Oni Ardelean si Petru Ehegartner, precum si alti membri ai Biroului Permanent Teritorial, precum si consilieri locali si judeteni. Aflat intr-o vizita la Barcelona, primarul Nicolae Robu, presedintele PNL Timis, le-a transmis tinerilor sa dea dovada de fair-play si sa ramana buni colegi, indiferent de care echipa va castiga.

Dupa discursurile invitatilor, care le-au multumit tinerilor pentru implicarea in campaniile electorale de anul trecut si i-au indemnat pe candidati si sustinatorii lor sa devina o echipa care sa lucreze impreuna pentru imbunatatirea rezultatelor obtinute de PNL in Timisoara in urma alegerilor din 2012, s-a trecut la vot. La ora 23, s-a aflat si numele noului presedinte al TNL Timisoara: Andrei Stanus. Acesta a obtinut 163 de voturi, in timp ce Claudiu Chira a obtinut 158 de voturi. Miroslav Stanici s-a retras din cursa inainte de inceperea votului.

Biroului Politic Municipal al TNL Timisoara are urmatoarea componenta (in ordinea voturilor obtinute): vicepresedinti: Lavinia Jianu, Roxana Subtire, Carmen Aramitu, Janeta Tomoni, Roland Friedmann; membri: Anca Laudatu, Vlad Bursasiu, Paul Finta, Mircea Dragolici, Dan Popa, Dino Popov, Laurentiu Micu, Tudor Moga, Iasmina Herlicska; membri supleanti: Mirel Telteu, Tudor Lucian, Sanda Grebla, Cosmin Cocian, Marian Branescu.

Printre principalele directii de actiune ale mandatului 2013-2015 a noului presedinte a TNL Timisoara, Andrei Stanus, sunt: imbunatatirea structurilor organizatorice si antrenarea tinerilor liberali in activitatile specifice; facilitarea dezvoltarii competentelor social-politice si promovarea tinerilor in departamentele de specialitate functionale din cadrul organizatiei PNL Timisoara; identificarea de noi membri si atragerea in randurile TNL a tinerilor potentiali vectori de opinie; colaborarea cu persoane fizice si juridice interesate de elaborarea si promovarea politicilor de tineret si stabilirea de contacte cu organizatii liberale din tara si strainatate.

Am candidat pentru ca pot face fata acestei pozitii, pot sa obtin rezultate palpabile si masurabile, pentru ca am o viziune a ce inseamna TNL Timisoara peste 2 ani, pentru ca am o strategie si niste obiective clar conturate si pentru ca pot sa aduc un plus de valoare acestui partid”, a declarat Andrei Stanus.

La conferinta judeteana de alegeri pentru desemnarea presedintelui si membrilor Biroului Politic Teritorial TNL Timis din 9 februarie 2013 vor fi 83 de delegati din partea TNL Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...