Noutati :

Timisul, pe primul loc in tara la alocarea de bani de la Guvern. Ce sume a primit judetul nostru si pentru ce?

28 iulie, 2015 - 03:32 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin a anuntat ca Guvernul a facut o rectificare de buget si a alocat cei mai multi bani judetului Timis.

Este, poate, pentru prima data cand Timisul primeste atatia bani de la bugetul national, avand in vedere ca an de an judetul nostru a fost unul vitregit in aceasta privinta.

Timisul a fost bagat in seama de Guvern. Este o suma considerabila si suntem pe primul loc in tara la alocarea de bani de la nivel national. Au fost alocati 92,5 milioane de lei, sume pentru echilibrarea bugetelor primariilor. De asemenea, au fost alocati 824.000 de lei pentru personalul neclerical si alti 18 milioane de lei pentru salariile castigate in instanta de anumiti bugetari, cum ar fi personalul didactic”, a declarat Titu Bojin.

Banii pentru echilibrarea bugetelor urmeaza sa ajunga la primarii pe proiectele deja in lucru ale acestora, pentru ca primariile sa poata achita lucrarile. Sumele vor fi impartite in functie de nevoile fiecarei localitati in parte.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor