Noutati :

Timisul, pe locul al patrulea in privinta alocarii de bani de la bugetul de stat

6 ianuarie, 2011 - 01:27 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

Parlamentarii din Timis s-au straduit sa atraga cat mai multi bani  de la bugetul de stat, inspre judetul Timis. in timp ce opozitia a solicitat bani in zadar, cei de la putere au avut mai multe sorti de izbanda. Conform deputatului Gheorghe Ciobanu (PDL), membru in Comisia pentru buget, finante si banci din Camera Deputatilor, judetul Timis este pe locul patru intre judetele tarii in privinta atragerii de bani de la bugetul de stat.

Cu siguranta nu se stie cati bani vor fi alocati pentru judetul nostru pentru ca, explica Ciobanu, „la constituirea bugetului de stat banii s-au alocat pentru fiecare minister in parte. La randul lor, ministerele aloca mai departe banii pe proiectele comunitatilor locale”, a declarat Gheorghe Ciobanu. Printre proiectele mari pentru care vor veni, in acest an, bani de la bugetul de stat se numara mai multe drumuri judetene si comunale, centura de sud a Timisoarei si autostrada Arad – Timisoara, dar si Aeroportul International „Traian Vuia” care va primi bani pentru terminalul de sosiri interne si pentru pista.

Efortul meu personal a fost sa aduc cat mai multi bani in Timis. Am cerut fonduri pentru baze sportive la Opatita si Jebel si pentru construirea de blocuri ANL la Ciacova, Birda si Deta”, a mai declarat Ciobanu. Si cei din opozitie au cerut bani pentru judetul Timis, insa nu au primit nimic pentru solicitarile lor. Deputatul Horia Cristian (PNL) a vrut sa atraga bani pentru un proiect de transport urban pe calea ferata. „Nu s-au alocat bani pentru asa ceva. Astfel de cereri se fac doar de dragul presei”, a spus Gheorghe David (PDL), secretarul Senatului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...