Timisorenii si-au baut cafeaua cu Opinia Timisoarei in Complexul Studentesc

Daca e joi, e Opinia Timisoarei in strada! Si astazi, cititorii au fost invitati la o cafeluta calda si intampinati cu ultimele stiri de pe www.opiniatimisoarei.ro si, ca de obicei, cu cel mai proaspat numar al saptamanalului Opinia Timisoarei!

Jurnalistii de la Opinia Timisoarei s-au oprit in Complexul Studentesc, sa-si bea cafeaua impreuna cu cititorii.

Ce ocazie poate fi mai buna sa ne cunoastem decat la o cafeluta Schmutzen, dimineata, sub un soare, ce-i drept, cam zgarcit de toamna?

Din nou s-au schimbat idei, s-au analizat probleme si s-au spus pasuri care vor face pe viitor obiectul unor subiecte interesante in paginile saptamanalului si pe www.opiniatimisoarei.ro.

Va multumim ca ne cititi, ne laudati sau ne criticati! Asa crestem impreuna. Ramaneti pe www.opiniatimisoarei.ro care “Conteaza pe stirile timisorenilor!” si ne vedem la o cafea joia viitoare!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Bai ziaristii lu peste, da de aia din primarie si de la colterm nu scrieti ca au lasat azi fara caldura si apa calda peste 80.000 de familii din blocurile din timisoara. Asta nu e stire la voi? ca nu sunteti decat ziar local… si nu va adresati decat timisorenilor…ba, trezirea

    • te iei aiurea de ziaristii de aici. asta a fost singuru sait unde am gasit stire despre faptul ca ni s-a oprit caldura si apa. crede-ma ca dupa ce am vazut ca nu mai e apa calda si imi sunt caloriferele bocna am butonat telecomanda si nimic, apoi m-am bagat pe internet si am cautat. noroc cu ei ca au dat informatia. asa m-am lamurit si eu