Timisorenii si-au baut joi cafeaua in Piata 700 cu jurnalistii de la Opinia Timisoarei

Timisorenii au fost imbiati cu o cafeluta calda, cu ultimele vesti de pe www.opiniatimisoarei.ro si cu numarul de astazi al saptamanalului Opinia Timisoarei!

Jurnalistii de la Opinia Timisoarei au iesit din nou in strada, in Piata 700, sa-si bea cafeaua impreuna cu cititorii.

Sub un soare caldut de toamna, cu ziarul sub ochi, discutiile s-au legat imediat in jurul paharelelor de cafea Schmutzen. S-au schimbat idei, s-au analizat probleme si s-au spus pasuri care vor face pe viitor obiectul unor subiecte interesante in paginile saptamanalului si pe www.opiniatimisoarei.ro.

Ca in fiecare zi de joi, echipa Opinia Timisoarei va invita la o cafea tare, insotita de ultimele stiri de pe www.opiniatimisoarei.ro, anchete si dezbateri cu  saptamanalul Opinia Timisoarei in mana.

Va multumim ca ne cititi, ne laudati sau ne criticati! Asa crestem impreuna. Ramaneti pe www.opiniatimisoarei.ro care “Conteaza pe stirile timisorenilor!” si ne vedem la o cafea joia viitoare! In Complexul Studentesc!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. foarte faina actiunea voastra. ne vedem joia viitoare in complex ca as bea o cafea cu voi. mult succes echipei

  2. Super actiunea.Sper sa mai fie si altadata