Noutati :

Timisorenii pot scapa de cauciucurile uzate! Eco Club Timisoara colecteaza anvelopele distruse!

18 aprilie, 2012 - 10:47 AM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
1


TIMISOARA. Ti-ai schimbat cauciucurile si nu stii ce sa faci cu cele uzate? Eco Club Timisoara organizeaza in orasul de pe Bega o campanie de colectare a anveloperor roase de atata folosire. Actiunea ecologica va avea loc in parcarea Iulius Mall.

Pentru ca in luna decembrie a anului trecut a avut succes, ECO CLUB Timisoara organizeaza in aceasta primavara a doua campanie de colectare a anvelopelor uzate din orasul de pe Bega. Campania se va desfasura in 20 si 21 aprilie, intre orele 10 – 18, in parcarea Iulius Mall (langa Starbucks). Aceasta are drept scop reducerea numarului de anvelope aruncate la voia intamplarii pe marginea drumurilor sau in locuri neautorizate, prin punerea la dispozitia cetatenilor a unui cadru legal si controlat de colectare in vederea eliminarii lor din circuit„, ne spune Adela Mustata, coordonator Departament PR  – Eco Club Timisoara.

Colectarea se va face cu ajutorul unui microbuz pus la dispozitie de o firma privata, iar voluntarii Eco Clubvor fi prezenti in ambele zile pentru a-i astepta pe posesorii de anvelope uzate.

Activitatea nu implica nici o remunerare, ea facandu-se sub forma de donatie de timisorenii ce doresc sa scape de cauciucuri. Anvelopele vor fi mai departe prelucrate si transformate in negru de fum sau vor fi utilizate drept combustibil pentru fabricile de ciment.

Campania se desfasoara sub motto-ul „Locul anvelopelor uzate nu e la tine acasa. Trimite-le la plimbare!”.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Am 3 anvelope de combina de cereale, sunt foarte mari ma intereseaza daca iau si asa ceva.??