Noutati :

Timisorenii pot deveni specialisti in recrutarea de personal. Un curs de Inspector Resurse Umane se desfasoara din 1 octombrie

19 septembrie, 2012 - 04:40 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Un curs de specializare, autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, al carui obiectiv este de a pregati persoane pentru ocupatia Inspector Resurse Umane, va fi organizat in orasul de pe Bega in luna octombrie.

Cursul, organizat de Brains Consulting, se adreseaza tuturor persoanelor responsabile cu recrutarea personalului, cu administrarea documentelor de resurse umane sau celor care doresc sa invete sa intocmeasca si sa gestioneze aceste documente, cat si celor ce desfasoara alte activitati caracteristice resurselor umane.

Structura cursului cuprinde teme precum: Legislatia muncii, Asigurarile sociale de stat si Notiuni de organizare si initiere a activitatii ca si lider intreprinzator. De asemenea, cursul este
presarat cu multe studii de caz si activitasi practice.

Pentru acest curs taxa de participare este de 799 lei. Participantii inscrisi pana in 24 septembrie vor plati 500 lei pentru cursul de Inspector Resurse Umane. Modulul incepe in 1 octombrie, are o durata de 40 ore si este acreditat CNFPA.

Detalii despre curs, precum si formularul de inscriere, pot fi obtinute de pe site-ul www.brainsconsulting.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...