Noutati :

Timisorenii, invitati sa urce pe scena. Oricine poate deveni actor, cu ajutorul Teatrului National din Timisoara

15 octombrie, 2018 - 02:23 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Timisorenii care au fost atrasi de scena sau au vrut cel putin odata in viata sa intre in pielea unui personaj indragit din teatru o pot face in aceasta toamna la Teatrul National din Timisoara.

Teatrul Național din Timișoara lansează o nouă serie de cursuri de teatru pentru amatori, în cadrul programului ORA DE TEATRU.

Programul ORA DE TEATRU este conceput ca o modalitate de dezvoltare personală prin mijloace specifice teatrului. La fel ca în cele șase ediții precedente, clasele sunt structurate pe grupe de vârstă, iar actori și regizori ai Teatrului Național din Timișoara vor fi alături de cursanți pentru a-i ghida pe drumul creativității, al explorării tehnicilor de relaționare cu sine și cu cel de alături, al îmbunătățirii abilităților comunicare și de autocontrol.

ORA DE TEATRU va cuprinde 4 grupe, structurate pe următoarele categorii de vârstă: grupa A (6-9 ani), grupa B (10-13 ani), grupa C (14-18), grupa D (începând cu 19).

 

Înscrierile se fac de luni până vineri, între orele 8-16 la secretariatul Teatrului Național – tel. 0256 499 908 sau 0745 508 595, sau online, pe adresa [email protected] Pentru înscriere, vă rugăm să ne transmiteți numele și vârsta cursantului, adresa de email și numărul de telefon.

Prima întâlnire a OREI DE TEATRU va avea loc sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 11,00 la Sala 2 a Teatrului Național, când cursanții vor face cunoștință cu trainerii.
La fel ca în anii precedenți, cursurile din cadrul programului ORA DE TEATRU sunt gratuite.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...