Noutati :

Timisorenii invitati sa-si testeze auzul gratis

7 februarie, 2011 - 12:20 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0
Timisorenii care au probleme cu auzul pot sa-si testeze abilitatile auditive gratuit in perioada 7-28 februarie la Cabinetul Audio-optica din B-dul  Revolutiei 1989 nr 13, corp 1A, Timisoara.
Acest proiect are ca scop identificarea si sprijinirea persoanelor care se confrunta cu probleme auditive si care dupa realizarea testelor gratuite, vor beneficia inclusiv de interpretarea rezultatelor, primind  cea mai eficienta solutie pentru rezolvarea problemelor lor .
Pacientii depistati cu deficiente de auz vor fi diagnosticati, informati si consiliati de catre specialisti participanti la programe europene de formare in domeniu  (Germania, Elvetia, Spania, Anglia, Franta), astfel incat sa beneficieze de solutii complete pentru repunerea in forma si chiar pentru reintegrarea sociala totala (in cazurile de surditate) .
Deoarece numarul de solicitari poate fi mai mare decat capacitatea cabinetului, toti cei interesati sunt rugati sa se programeze la numarul de telefon: 0372.768.456, de luni pana vineri, intre orele 8.30 – 17.00.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...