Noutati :

Timisorenii asteptati sa-si spuna parerea despre taxele si impozitele pe care le vor plati in 2021. Dezbatere publica la Primaria Timisoara

8 decembrie, 2020 - 11:51 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Primaria Timisoara organizeaza joi, 10 decembrie, o dezbatere publica pe tema taxelor si impozitelor locale pe anul 2021. Evenimentul se va desfasura online, pe platforma ZOOM, si va dura 60 de minute.

CITESTE SI: Cat vor fi impozitele la Timisoara in 2021. Apar taxe noi, unele dispar, altele se majoreaza. Cresc cea pe divort si de intrare la Gradina Zoologica. Propunerile Primariei 

Dezbaterea va incepe la ora 17.00, iar cei care vor sa transmita sugestii si propuneri se pot adresa in scris Directiei Secretariat General – Serviciul Administratie Locala, sau in format electronic, la adresa: [email protected], pana in 9 decembrie, la ora 14.

Timisorenii care vor sa participe la dezbaterea online trebuie sa anunte tot pana in 9 decembrie la ora 14.00 acest lucru. Acestia isi vor transmite opiniile pe care urmeaza sa le puna in discutie la aceeasi adresa de mail, unde vor preciza: numele, numarul de telefon si adresa de e-mail pentru trimiterea invitatiei online prin care vor accesa intalnirea de pe platforma online.

Cei care vor sa participe la dezbatere isi vor sustine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotarare aflat pe ordinea de zi. Fiecare timisorean va avea la dispozitie 5 minute sa isi expuna ideile.

AICI puteti consulta proiectul de hotarare ce va fi supus dezbaterii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Eu sunt pentru dublarea taxelor.

 2. 😅😅😅😅😅😅😅😅 te doare memoria câți botaniști cu drept de vot trăiesc in acest oraș !!
  Ce ar ieși dintr-o dezbatere publică cu întrebarea:
  Cat vrei să plătești impozit ? Sau
  Sunteți deacord să se mărească impozitul ?
  Dar să scadă sunteți deacord ??
  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  Parcă îl vad pe Kasperl Fritz cu zâmbetul lui de Laverboy cum își spune sigur in oglindă ; am știut ca sunt naivi dar nu am crezut ca sunt atât de proști !!