Timisorenii apeleaza la serviciile medicale ale echipei Doctor Dejeu, cea mai cautata echipa de chirurgie bariatrica din Romania, fondata chiar in vestul tarii

TIMISOARA. Echipa Doctor Dejeu, cea mai căutată echipă de chirurgie bariatrică din România, numără constant o creștere a pacienților din Timișoara care au nevoie de ajutor în lupta cu obezitatea.

Cererea e cu atât mai vizibilă în ultimii ani, când în România a crescut numărul persoanelor supraponderale sau obeze, aproape 2 din 3 români încadrându-se în una dintre aceste categorii, conform Organizației Mondiale a Sănătății.

Echipa Doctor Dejeu este o echipă multidisciplinară formată din chirurgi, psihologi și nutriționiști, una dintre cele mai performante la nivel european, în acest moment, după numărul de pacienți operați și după procentajul foarte redus de complicații.

Fondată de frații chirurgi dr. Viorel Dejeu și dr. Dănuț Dejeu, ambii acreditați international de către Surgical Medical Review Corporation (SUA) ca Master Surgeons în Chirurgia Bariatrică, echipa operează anual peste 2,000 de pacienți pe an în 5 orașe din România și are încrederea pacienților consolidată în ani de experiență, profesionalism, dedicare și servicii de cea mai bună calitate, cu grijă, atenție și blândețe în tratarea pacienților. Dr. Viorel Dejeu este de asemenea primul medic din Europa care a obținut acreditarea SRC de Master Surgeon în Chirurgia Bariatrică Revizională.

Suntem ca la noi acasă în vestul țării, având origini orădene, așadar dintre cele 5 orașe din țară în care suntem prezenți, două sunt la îndemâna timișorenilor – în Oradea, la Centrul Medical Betania, și în Arad, la MedLife Genesys. Suntem iubiți și îndrăgiți în Timișoara și nu cred că există vreun timișorean care să nu știe de noi.

Tratăm fiecare pacient ca pe un membru al familiei noastre și cred că asta se simte în interacțiune, poate chiar și de la primul apel telefonic. Ne bucurăm de încrederea pe care pacienții o au în noi, ei știu că le suntem alături în tot parcursul schimbării, pentru că tratamentul obezității e și despre ce facem exceptând intervenția în sine, împreună cu psihologii și nutriționiștii echipei – e un întreg proces pe care-l urmărim pentru binele lor”, a precizat dr. Viorel Dejeu, medic primar chirurgie generală și co-fondator al echipei Doctor Dejeu.

Echipa Doctor Dejeu vine în ajutorul pacienților cu cele mai bune și moderne soluții în tratamentul obezității, atât chirurgicale, cât și nonchirurgicale: balon gastric, tratamente medicamentoase de ultimă generație.

În prezent, echipa Doctor Dejeu își desfășoară activitatea în 5 centre din țară și oferă servicii în parteneriat cu clinicile Medlife: MedLife Life Memorial Hospital București, MedLife Polisano Sibiu, MedLife Genesys Arad, Humanitas Cluj-Napoca, precum și în Centrul Medical Betania Oradea.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul www.doctordejeu.ro. Echipa Doctor Dejeu e prezentă și în social media, pe Facebook, Instagram și TikTok.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Are dreptate… „nu cred că există vreun timișorean care să nu știe de noi”. Eu eram singurul,dar acum am aflat si eu! :)))

  2. Jenanta lauda de sine