Noutati :

Timisoreni, veniti cu idei! S-ar putea transforma in evenimente culturale care sa completeze programul TM2021

4 decembrie, 2018 - 01:23 PM
Autor: Redactie      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Asociatia Timisoara – Capitala Culturala Europeana (TM2021) lanseaza apelul deschis pentru propuneri de idei de proiecte in vederea completarii programului cultural Timisoara 2021 – Capitala Europeana a Culturii, sub denumirea „SEARCHLIGHT”- o initiativa culturala de implicare participativa a publicului.

Ariile tematice pentru care participantii isi pot prezenta propunerile de idei de proiecte sunt corelate cu teritoriile programului cultural – LOCURI, OAMENI, CONEXIUNI (descrise in dosarul de candidatura) si trebuie sa raspunda criteriilor – noutate, inovare si sustenabilitate. Participantii eligibili pot fi persoanele juridice constituite in – asociatii, fundatii, institutii publice de cultura, organizatii non-profit.

Proiectele selectate vor fi dezvoltate si implementate in parteneriat cu TM2021, in perioada 1 aprilie – 30 noiembrie 2019, in cadrul programului cultural pentru anul 2019.

Participantii pot depune propunerile de idei de proiecte in format electronic (in format PDF) la adresa de e-mail: [email protected], cu confirmare de primire electronica din partea TM2021, pâna in data de 14 ianuarie 2019, ora 16:00.

Documentele care trebuie depuse de participanti sunt:
Propunerea ideii(-lor) de proiect(-e), calendarul de activitati si bugetul, completate şi semnate de catre reprezentantul legal al Participantului (Anexa 1, 2, 3 la Regulamentul de participare) in format electronic. Documentele se completeaza prin descarcarea formularelor tipizate, de la adresa https://goo.gl/1UwAFx

Toate informatiile legate de modul de participare la Apelul pentru propuneri de idei de proiecte, criteriile si modul de evaluare, organizarea si functionarea grupurilor de jurizare pentru „SEARCHLIGHT”, se regasesc in Regulamentul de participare.

Perioada de depunere a dosarului de participare este 4.12.2018-14.1.2019. Perioada de evaluare a propunerilor de idei de proiecte este 15.01.2019-31.01.2019.

Afişarea rezultatelor se va face pe timisoara2021.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...