Noutati :

Timisoreni, protejati de inghet instalatiile de apa! Recomandarile Aquatim

6 ianuarie, 2017 - 05:01 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Cum prognozele meteo indica temperaturi extrem de scazute, societatea Aquatim transmite consumatorilor cateva recomandari utile, pentru a preveni inghetarea instalatiilor de apa si eventualele pagube provocate de aceasta.

Este absolut necesar ca instalatiile de apa care nu sunt montate in camine (de exemplu contoarele de apa din subsoluri) sa fie protejate cu materiale termoizolante. Contoarele montate in camine sunt, in principiu, ferite de inghet, totusi este bine sa verificati inchiderea etansa a capacului caminului si sa protejati cu materiale textile contorul. in cazul in care contorul de apa a inghetat, nu trebuie folosita apa fierbinte sau flacara deschisa pentru dezghetarea sa.

Clientilor le revine responsabilitatea protejarii de inghet a contoarelor montate pe proprietatea lor si vor suporta cheltuielile aferente, cand contorul s-a defectat nefiind protejat suficient.

Dispeceratul Aquatim poate fi contactat non-stop la numerele de telefon 0256 201362 si 0756 119528, pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apa si de canalizare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...