Noutati :

Timisoreni, nu va lasati inselati! Pubelele de la RETIM nu se cumpara, desi unii angajati au cerut bani!

8 ianuarie, 2016 - 12:36 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. Reprezentantii societatii de salubritate din Timisoara, RETIM atrag atentia timisorenilor sa nu se lase inselati atunci cand li se cere bani pentru inlocuirea pubelelor.

Deoarece am constatat in ultimele luni o crestere a unui fenomen care aduce prejudicii de imagine societatii noastre, prin fapul ca unii angajati ai RETIM Ecologic Service le-ar fi oferit unor clienti, contra cost, pubele de colectare a deseurilor, societatea noastra face urmatoarele precizari si recomandari:

In primul rand RETIM Ecologic Service nu vinde publele de colectare a deseurilor, ci le ofera in comodat (folosinta gratuita) atat persoanelor fizice, cat si asociatiilor de proprietari/locatari, iar agentilor economici le ofera in chirie.

In al doilea rand orice operatiune de schimbare a pubelelor este efectuata de catre functionari ai biroului contractare-relatii cu clientii sau alti functionari ai serviciului productie, legitimati in consecinta, nu de catre operatorii sau soferii de pe autospecialele de colectare”, se arata intr-un comunicat al RETIM.

Asadar, in cazul in care va confruntati cu o astfel de situatie reprezentantii RETIM va sfatuiesc sa nu dati curs ofertei, sa solicitati legitimarea angajatului si sa anuntati imediat conducerea societatii, fie telefonic, fie prin intermediul site-ului www.retim.ro/utile/sesizari.

Am constatat ca exista si cazuri in oras in care fosti angajati ai societatii noastre utilizeaza in mod abuziv insemnele RETIM Ecologic Service inducand in eroare clientii si profita de lipsa acestora de informare cu privire la modalitatile de achizitie sau de schimbare a recipientelor.

Precizam ca societatea inlocuieste in mod gratuit sau ia masuri de remediere a pubelelor in cazul in care orice client anunta deteriorarea recipientelor. Ca atare recomandam sa refuzati orice oferta de vanzare-cumparare de pubele indiferent de la cine va vine aceasta”, mai arata sursa citata.

Orice neconformitate trebuie semnalata la Birou contractare-relatii cu clientii (tel. 0256-224.809) zilnic intre orele 08,00 – 15,30 sau permanent pe www.retim.ro/utile/sesizari sau la dispecerat (tel. 0256-499.537, 0256-499.490, 0756-169.627).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Va rog corectati informatia „le ofera in comodat (folosinta gratuita) atat persoanelor fizice…” , persoanelor fizice li se ofera doar saci. Pubele doar asociatiilor de locatari/proprietari.

    Am verificat in urma cu 30 de minute, sunand la dispeceratul lor.

    Respecte.

  2. Este vorba doar de cele galbena pentru colectarea deseurilor reciclabile sau si cele negre care necesita inlocuire ?