Timisoreni, de azi va puteti face vaccinul antigripal la medicul de familie!

A pornit campania de vaccinare gratuita impotriva gripei sezoniere! In Timis au sosit primele 14.000 de doze.  Vaccinurile vor fi impartite tuturor medicilor de familie, care pot sa inceapa imunizarea. "Pentru judetul Timis, s-au cerut 35.000 de doze de vaccin antigripal dar momentan am primit doar 14.000, a declarat Dana Spac purtator de cuvant la Directia de Sanatate Publica Timis." Campania are ca scop reducerea la maximum a imbolnavirilor prin gripa de sezon. Dozele de vaccin vor fi repartizate de catre Directia de Sanatate Publica Timis catre toti medicii de familie. De acest vaccin vor beneficia in primul rand  persoanele cu varsta peste 65 de ani, cele cu boli cronice, in special boli respiratorii si cardiovasculare, boli renale, diabet zaharat, copii si batrani institutionalizati.  Campania se desfasoara pana la sfarsitul lunii februarie.

A pornit campania de vaccinare gratuita impotriva gripei sezoniere! In Timis au sosit primele 14.000 de doze.  Vaccinurile vor fi impartite tuturor medicilor de familie, care pot sa inceapa imunizarea.

„Pentru judetul Timis, s-au cerut 35.000 de doze de vaccin antigripal dar momentan am primit doar 14.000, a declarat Dana Spac purtator de cuvant la Directia de Sanatate Publica Timis.”

Campania are ca scop reducerea la maximum a imbolnavirilor prin gripa de sezon. Dozele de vaccin vor fi repartizate de catre Directia de Sanatate Publica Timis catre toti medicii de familie.

De acest vaccin vor beneficia in primul rand  persoanele cu varsta peste 65 de ani, cele cu boli cronice, in special boli respiratorii si cardiovasculare, boli renale, diabet zaharat, copii si batrani institutionalizati.  Campania se desfasoara pana la sfarsitul lunii februarie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...