Noutati :

Timisorencele invata cum sa impace cariera cu viata personala la Universitatea de Vest

24 iulie, 2011 - 09:35 AM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

Lucrezi prea mult si n-ai timp si de sot si copii? Gatitul a devenit o corvoada dupa ce vii de la munca? Reconcilierea vietii de familie cu cariera este unul dintre cursurile de formare pe care Universitatea de Vest il propune femeilor care n-au suficient timp pentru amandoua.

Tehnici de alungare a stresului, metode de relaxare, sisteme de manageriere a prioritatilor etc. vor invata participantele la curs pentru a gasi cea mai eficienta solutie de a nu aduce munca acasa.

Femeile sunt ajutate sa se perfectioneze pentru a avea mai multe sanse pe piata fortei de munca. Un proiect derulat de Universitatea de Vest din Timisoara si alte universitati din tara ofera sase cursuri gratuite de formare profesionala reprezentantelor sexului frumos.

Femeile vor putea invata cum sa impace viata personala cu o cariera la locul de munca. Specialisti in domeniu le vor invata pe femei cum sa lase problemele stresante de la serviciu acolo si sa uite de toate termenele limita cand ajung acasa.
Celelalte cursuri la care pot participa sunt cele de formator, organizarea locului de muncă, tehnici de comunicare, animator socio-educativ si dezvoltare personală (în vederea carierei).

Cursurile vor avea loc in perioada septembrie 2011-noiembrie 2013. Ele vizeaza prevenirea disciminarii femeilor pe piata muncii. Detalii despre cursuri si perioada de inscrieri pot fi obtinute de la adresa web www.rsf.uaic.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...