Noutati :

Timisoreanul Stefan Popa Popa’s, printre primii 8 ambasadori ai turismului din Romania

16 august, 2013 - 12:28 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: TURISM
1

TIMISOARA. Ministrul delegat pentru Turism, Maria Grapini, a anuntat, la Timisoara, ca ministerul pe care il conduce va desemna opt personalitati din tara care vor promova turismul din Romania, peste hotare.

Printre cei opt ambasadori care vor primi si un pasaport displomatic, dar si materiale de promovare a Romaniei pe care le vor duce cu ei peste tot in lume si le vor imparti celor cu care se intalnesc, se numara si timisoreanul Stefan Popa Popa’s.

Luni va avea loc o ceremonie in care oferim pasapoarte de ambasadori la opt personalitati din Romania. Vom semna un contract cu ei, noi ii alimentam cu materiale pentru promovarea Romaniei, iar ei le vor oferi mai departe„, a declarat Grapini.

Ceilalti ambasadori vor fi Ilie Nastase, Gheorghe Zamfir, Grigore Lese, Gabriela Szabo, Elisabeta Lipa, Iolanda Balas si Ivan Patzaichin.

Totodata, ministrul a mai anuntat ca proprietarii de spatii in satiunile turistice vor fi amendati, daca in termen de 12 luni nu isi vor moderniza aceste spatii. Amenzile ar putea ajunge pana la 150 de euro pe suta de metri patrati, zilnic.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Si domnul popa ne va aduce turisti, nu conteaza ca nu e infrastructura, ca sunt manelistii la putere, ca se fura ca in codru, ca tiganii si interlopii fac legea…. asta e stire de cascadorii risului