Noutati :

Timisoreanul Sorin Grindeanu a depus juramantul! Este noul ministru al Comunicatiilor. Vezi CV-ul sau si ce avere are!

17 decembrie, 2014 - 10:10 AM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Timisoara are un ministru in noul Guvern! Sorin Grindeanu a depus in aceasta dimineata juramantul de credinta la Palatul Cotroceni si va prelua Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale.

Grindeanu a primit avizele in comisii si a fost validat in Parlament pentru aceasta functie.

Cu state vechi in politica si in administratie la Timisoara,  deputat PSD in Parlamentul Romaniei, Sorin Grindeanu a devenit recent si presedinte interimar al PSD Timis.

Sorin Grindeanu are 41 de ani, s-a nascut la Caransebes, si este absolvent al Universitatii de Vest Timisoara.

Sorin Grindeanu a studiat la sectia de Informatica din cadrul Facultatii de Matematica a UVT. A primit apoi o bursa la Universitatea Bologna in domeniul statisticii sociale si a studiat si in Germania, Portugalia si Marea Britanie. El a fost preparator si apoi asistent la Facultatea de Sociologie si Psihologie din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.

Potrivit CV-ului, Grindeanu a intrat in PDSR in noiembrie 1996, dupa care a detinut mai multe functii in organizatia judeteana de tineret.

La sfarsitul lui decembrie 2003, el a devenit presedinte executiv al Organizatiei Judetene a PSD Timis, pana in prezent fiind prim-vicepresedinte de filiala, lider al PSD Timisoara, iar in urma cu cateva zile, pe 14 decembrie, a fost desemnat presedinte interimar al PSD Timis.

Intre 2004 si 2008, precum si intre 2008 si 2012, Sorin Grideanu a fost consilier local la Timisoara, iar in ultimul sau mandat a ocupat si functia de viceprimar.

Social-democratul se afla la primul mandat de deputat.

El a facut parte, pana in februarie 2013, din Comisia permanenta pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor, iar acum este membru in Comisia pentru aparare, ordine publica si siguranta nationala.

In ultimii doi ani, Grindeanu a avut 16 luari de cuvant in 16 sedinte, a dat 14 declaratii politice, toate fiind consemnate conform materialului depus la secretariatul de sedinta, si a avut 35 de propuneri legislative.

Inca din campania electorala pentru un fotoliu de deputat in Parlamentul Romaniei a sprijinit proiectul privind construirea unui nou corp de cladire la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara.

Ce avere are Sorin Grindeanu

In declaratia de avere, deputatul mentioneaza ca are, impreuna cu sotia, un teren intravilan de 500 de metri patrati la Giroc, in judetul Timis, si unul de 270 de metri patrati in Timisoara.

Grindeanu mai detine o casa de 200 de metri patrati in Giroc, construita in 2007, si un apartament de 41 de metri patrati mostenit in 2009.

Din declaratia de avere mai reiese ca social-democratul detine un motociclu ATV Linhai, fabricat in 2009. Social-democratul a contractat un credit de peste 47.000 de euro la ING Bank in 2007. Acesta mai are o datorie de 15.000 de euro la Lucian Taropa, care ar urma sa fie restituita pana in 2016.

Din functia de deputat el a castigat 58.908 lei. Sotia sa este farmacist si castiga 14.860 de lei, la care se adauga suma de 18.900 de lei din inchirierea unui apartament.

Sorin Grindeanu este casatorit si are doi copii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...