Timisoreanul, care a vandut Furadanul cu care s-a sinucis Madalina Manole, a fost arestat

Sorin Urziceanu, tanarul de la care a fost cumparata, pe Internet, substanta cu care s-a sinucis Madalina Manole, s-a predat autoritatilor, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare in lipsa. Tanarul a fost arestat pentru 29 de zile, pentru ca reprezinta un pericol pentru ordinea publica, avand in vedere ca a vandut o substanta interzisa si s-a sustras cercetarii. Sorin Cristian Urziceanu, timisoreanul de 33 de ani acuzat ca a vandut Furadanul cu care Madalina Manole si-a pus capat zilelor, a fost depistat in Spania, unde fugise la fratele sau, dupa ce a incercat sa isi contacteze iubita din Timisoara prin intermediul telefonului mobil. Intreaga discutie a fost inregistrata, iar prin intermediul semnalului emis, oamenii legii au stabilit locatia din care a fost facut apelul. Politistii au audiat rudele lui Sorin Cristian Urziceanu, inclusiv pe actuala sotie a barbatului. Judecatorul de la Tribunalul Bucuresti care a emis, in 18 octombrie, mandat de arestare preventiva in lipsa, pentru 30 de zile, pe numele lui Sorin Cristian Urziceanu arata ca in perioada martie - iulie, acetsa a detinut si vandut, fara drept, mai multor persoane, Furadan, cunoscut si sub numele de Carbofuran. Substanta face parte din categoria pesticidelor, clasificata drept foarte toxica intr-o hotarare de Guvern din 2008, si a carei comercializare este interzisa conform normelor legale in vigoare. Cristian Urziceanu ar fi comercializat substanta pe o perioada mai mare de cinci luni de zile. Conform declaratiilor date de presedintelui fan-clubului Madalinei Manole, Roberta Slav, aceasta ar fi achizitionat de la Urziceanu substanta cu care s-a sinucis artista.

Sorin Urziceanu, tanarul de la care a fost cumparata, pe Internet, substanta cu care s-a sinucis Madalina Manole, s-a predat autoritatilor, pe numele lui fiind emis un mandat de arestare in lipsa.

Tanarul a fost arestat pentru 29 de zile, pentru ca reprezinta un pericol pentru ordinea publica, avand in vedere ca a vandut o substanta interzisa si s-a sustras cercetarii.

Sorin Cristian Urziceanu, timisoreanul de 33 de ani acuzat ca a vandut Furadanul cu care Madalina Manole si-a pus capat zilelor, a fost depistat in Spania, unde fugise la fratele sau, dupa ce a incercat sa isi contacteze iubita din Timisoara prin intermediul telefonului mobil.

Intreaga discutie a fost inregistrata, iar prin intermediul semnalului emis, oamenii legii au stabilit locatia din care a fost facut apelul.

Politistii au audiat rudele lui Sorin Cristian Urziceanu, inclusiv pe actuala sotie a barbatului.

Judecatorul de la Tribunalul Bucuresti care a emis, in 18 octombrie, mandat de arestare preventiva in lipsa, pentru 30 de zile, pe numele lui Sorin Cristian Urziceanu arata ca in perioada martie – iulie, acetsa a detinut si vandut, fara drept, mai multor persoane, Furadan, cunoscut si sub numele de Carbofuran.

Substanta face parte din categoria pesticidelor, clasificata drept foarte toxica intr-o hotarare de Guvern din 2008, si a carei comercializare este interzisa conform normelor legale in vigoare.

Cristian Urziceanu ar fi comercializat substanta pe o perioada mai mare de cinci luni de zile.

Conform declaratiilor date de presedintelui fan-clubului Madalinei Manole, Roberta Slav, aceasta ar fi achizitionat de la Urziceanu substanta cu care s-a sinucis artista.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.