Timisoreanul care a vandut Furadanul folosit de Madalina Manole, eliberat

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au revocat, luni, mandatul de arestare preventiva in cazul lui Sorin Cristian Urziceanu, barbatul care a vandut pe internet substanta toxica folosita de artista Madalina Manole pentru a se sinucide. Timisoreanul va iesi din arestul Directiei Cercetari Penale Bucuresti. Decizia este definitiva, Urziceanu avand interdictia de a parasi tara. Sorin Cristian Urziceanu s-a predat pe 9 noiembrie procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, dupa ce pe numele sau fusese emis, inca din 18 octombrie, un mandat de arestare in lipsa de 29 de zile, in urma unei decizii a Tribunalului Bucuresti. Sorin Cristian Urziceanu a fugit din tara la scurt timp dupa ce, pe 14 iulie, Madalina Manole s-a sinucis. El este cercetat penal pentru savarsirea infractiunii de punere in vanzare a unei substante interzise. Potrivit raportului intocmit de INML, moartea artistei a fost violenta si determinata de insuficienta cardio-respiratorie acuta consecutiva intoxicatiei acute cu carbofuran, iar calea de patrundere a toxicului a fost digestiva (orala). Madalina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, in ziua in care implinea 43 de ani. Ea a inghitit furadan, substanta interzisa la comercializare in statele Uniunii Europene. Madalina Manole a intrat in posesia substantei apeland la una dintre prietenele ei, Berta Slav, angajata a Administratiei Financiare din Ilfov, care a procurat-o de la Sorin Urziceanu

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au revocat, luni, mandatul de arestare preventiva in cazul lui Sorin Cristian Urziceanu, barbatul care a vandut pe internet substanta toxica folosita de artista Madalina Manole pentru a se sinucide. Timisoreanul va iesi din arestul Directiei Cercetari Penale Bucuresti. Decizia este definitiva, Urziceanu avand interdictia de a parasi tara.

Sorin Cristian Urziceanu s-a predat pe 9 noiembrie procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, dupa ce pe numele sau fusese emis, inca din 18 octombrie, un mandat de arestare in lipsa de 29 de zile, in urma unei decizii a Tribunalului Bucuresti.

Sorin Cristian Urziceanu a fugit din tara la scurt timp dupa ce, pe 14 iulie, Madalina Manole s-a sinucis. El este cercetat penal pentru savarsirea infractiunii de punere in vanzare a unei substante interzise.

Potrivit raportului intocmit de INML, moartea artistei a fost violenta si determinata de insuficienta cardio-respiratorie acuta consecutiva intoxicatiei acute cu carbofuran, iar calea de patrundere a toxicului a fost digestiva (orala).

Madalina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, in ziua in care implinea 43 de ani. Ea a inghitit furadan, substanta interzisa la comercializare in statele Uniunii Europene.

Madalina Manole a intrat in posesia substantei apeland la una dintre prietenele ei, Berta Slav, angajata a Administratiei Financiare din Ilfov, care a procurat-o de la Sorin Urziceanu

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.