Timisoara va gazdui in 2011 sase olimpiade nationale. Cea mai importanta la finalul lunii ianuarie: olimpiada de chimie!

Timisoara se anunta a fi un centru important in invatamanatul national romanesc. Sase olimpiade si concursuri nationale se vor desfasura in orasul de pe Bega: olimpiada natioanala de chimie, cea de geografie, olimpiada de muzica, cea de coregrafie, cea de teatru si cea de arta a actorului pentru elevii de liceu – sectiunea individual. Cea mai importanta olimpiada este cea de chimie. Aceasta se va desfasura in perioada 30 ianuarie – 6 februarie.

Cei mai buni elevi din tara la geografie se vor intrece la Timisoara in intervalul 15-21 aprilie, iar in aceasi luna va avea loc si olimpiada de muzica, sectiunea interpretare instrumentala pentru clasele III-VIII, urmata de concursul national de arta actorului pentru elevii de liceu – sectiunea individual. In 15-17 aprilie este, de asemenea, programata olimpiada de coregrafie. Ultimul concurs national organizat la Timisoara va avea loc in luna noiembrie. Trupele de teatru de la unitatile de invatamant vocational din tara se vor intrece la Timisoara. Cazarea si masa participantilor vor fi asigurate de Inspectoratul Scolar Judetean Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Teodora spune:

    Ma bucur foarte mult ca Olimpiada Nationala de Muzica se va tine anul acesta la Timisoara.

  2. cristy spune:

    Cu părere de rău vă spun, dar TOATE OLIMPIADELE SUNT „CELE MAI IMPORTANTE”!