Timisoara va fi impodobita de sarbatori cu beculetele de anul trecut

Timisoara imbraca incet incet hainele de sarbatoare! Kilometri de ghirlande, perdele sau transversale luminoase, sute de figurine montate pe stalpi, candelabre cu leduri, zeci de brazi impodobiti in parcuri sau piete. La 1 decembrie, toate trebuie sa fie montate in oras, anunta Primaria Timisoara. Zilele acestea se lucreaza de zor la instalarea ornamentelor luminoase care vor schimba aspectul Timisoarei pentru cateva saptamani. Primaria a decis ca in acest an iluminatul public pentru sarbatorile de iarna sa fie facut cu beculetele de iarna trecuta, pentru ca ghirlandele sunt inca in stare buna. Vor fi doar reconditionate acolo unde este cazul. 68.000 de euro costa instalarea si intretinerea beculetelor pe strazile din Timisoara, iar banii provin, 30.000 de euro din bugetul local si restul din sposnorizari de la Elba si AEM, firme care se vor ocupa in acest an de impodobirea orasului. In Timisoara vor fi montate 460.000 de beculete cu leduri, 9.567 metri de tub flexibiul care vor avea un consum de 209 kilowati. Anul trecut costurile intretinerii au fost de 70.000 de euro, din care doar 10.000 euro sponsorizari. [nggallery id=159]

Timisoara imbraca incet incet hainele de sarbatoare! Kilometri de ghirlande, perdele sau transversale luminoase, sute de figurine montate pe stalpi, candelabre cu leduri, zeci de brazi impodobiti in parcuri sau piete. La 1 decembrie, toate trebuie sa fie montate in oras, anunta Primaria Timisoara.

Zilele acestea se lucreaza de zor la instalarea ornamentelor luminoase care vor schimba aspectul Timisoarei pentru cateva saptamani.

Primaria a decis ca in acest an iluminatul public pentru sarbatorile de iarna sa fie facut cu beculetele de iarna trecuta, pentru ca ghirlandele sunt inca in stare buna. Vor fi doar reconditionate acolo unde este cazul.

68.000 de euro costa instalarea si intretinerea beculetelor pe strazile din Timisoara, iar banii provin, 30.000 de euro din bugetul local si restul din sposnorizari de la Elba si AEM, firme care se vor ocupa in acest an de impodobirea orasului.

In Timisoara vor fi montate 460.000 de beculete cu leduri, 9.567 metri de tub flexibiul care vor avea un consum de 209 kilowati.

Anul trecut costurile intretinerii au fost de 70.000 de euro, din care doar 10.000 euro sponsorizari.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.