Noutati :

Timisoara va deveni cel mai important Centru pentru Arsi! Toate detaliile, intr-un interviu VIDEO cu managerul Spitalului Judetean Timisoara, medicul Marius Craina

14 noiembrie, 2015 - 02:39 PM
Autor: Ciprian Voin      
Categorie: INTERVIU
1

TIMISOARA. A trecut un an si jumatate de cand a preluat fraiele celui mai mare spital din vestul Romaniei si s-au produs schimbari importante in acest rastimp, pe care pacientii si angajatii deopotriva le vad in fiecare zi. Despre reusite si neimpliniri la Spitalul Judetean Timisoara, intr-un interviu VIDEO pe care managerul Marius Craina l-a acordat opiniatimisoarei.ro.

Ceea ce mi-am propus de cand am preluat functia de director a fost sa formez si o echipa si am reusit acest lucru, intr-o perioada de schimbari majore, atat din punct de vedere al actului medical, dar si din punct de vedere al conditiilor hoteliere din Spitalul Judetean„, spune medicul Marius Craina.

Recent, spitalul a pierdut o finantare valoroasa, de 10 milioane de euro, pentru ca nici la cea de-a doua licitatie organizata de Consiliul Judetean Timis pentru desemnarea firmei care sa preia proiectul de modernizare a Ambulatoriului si de cumparare a aparaturii, nu s-a prezentat nimeni. Marius Craina e increzator ca se va gasi o alta cale de a duce la bun sfarsit aceasta lucrare.

In cadrul acelui proiect european de 10 milioane de euro trebuia sa dotam cu aparatura medicala Ambulatoriul spitalului. Din pacate la doua licitatii sustinute nu s-a prezentat nici o firma de aparatura medicala, asa ca acei bani s-au pierdut. Vom cere ajutorul Ministerului Sanatatii pentru a aloca fonduri importante anul viitor„, a spus managerul Spitalului Judetean Timisoara.

Una dintre cele mai importante investitii care se fac acum la Judetean o reprezinta modernizarea Clinicii Casa Austria, care in scurta vreme va deveni cel mai important centru pentru tratarea arsurilor grave din tara.

In cadrul extinderii Casei Austria, vom amenaja 6 paturi pentru marii arsi, si Timisoara va deveni cel mai importat centru pentru tratarea marilor arsi avand in vedere ca acest centru va beneficia de aparatura la nivelul anului 2015„, a precizat Marius Craina.

Numele managerului Spitalului Judetean Timisoara este tot mai des vehiculat pentru o eventuala candidatura la Primaria Timisoara.

A fost o onoare cand presedintele Grindeanu a mentionat numele meu ca si posibil candidat al partidului la fotoliul de primar al Timisoarei. Daca partidul va considera ca sunt persoana potrivita, voi candida„, a spus medicul.

Intrebat daca nu vizeaza pozitia de rector al Universitatii de Medicina din Timisoara, pentru ca vor avea loc in curand alegeri pentru aceasta functie, managerul Judeteanului a fost transant.

Functia de rector al UMF este cea mai onorata functie pentru orice cadrul medical. Deocamdata, proiectele mele sunt legate de Spitalul Judetean, deci nu ma preocupa candidatura la functia de rector. Am varsta potrivita pentru a candida si peste 4 ani„, a precizat Marius Craina.

Despre toate acestea, dar si despre multe alte subiecte, aflati mai multe in interviul VIDEO pe care medicul Marius Craina, managerul Spitalului Judetean Timisoara, l-a acordat jurnalistului opiniatimisoarei.ro Ciprian Voin!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Vrabia mălai visează! Primar, rector, preşedintele Banatului Istoric etc. Iar dacă l-a propus Grindeanu însmennă că l-a propus un cetătean aflat în picaj politic, care vrea să înlocuiască vechea şleahtă din partid cu şleahta lui, mai jună, dar mai lacomă. Vezi si cazul Toanca.